torstai 30. lokakuuta 2014

LET'S TAKE A NAP
Hei!!! Täällä sitä ollaan lokakuun lopussa, ylihuomenna alkaa marraskuu ja ulkona on aivan upea aurinkoinen ilma, kyllä niin nautin. Olen ihminen joka voisi pysähtyä tähän hetkeen ja vuodenaikaan pidemmäksi aikaa, hullua vai mitä. 
Olin ennen niin kevät-ihminen ja jotenkin kevät oli aina sitä parasta aikaa minulle ja olen itsekin syntynyt toukokuun alussa, mutta mitä enemmän ikää on tullut, sitä enemmän olen muttunut syys-ihmiseksi??? Miten näin voi käydä? Rakastan syksyn tuoksua, hempeää hämärää, kynttilän valoa, vuoteessa lojumista ja pyjamapäiviä viikonloppuisin...eihän sellaista voi keväällä tehdä, ei, silloin ollaan reippaita ja pyritään ulos, vaikka joskus kevät voi olla jotenkin kova valoltaan tai paljastaa talven jälkeen kuolleen ja likaisenkin luonnon ja tienvarret, mutta onhan se ihanaa kun räystäät tippuu jne, sitä en voi kieltää. 
No, lopetan nyt tämän jaarittelun tähän ja kuten ehkä olette jo huomanneet, olen iki-ihastunut makuuhuoneisiin, vuodevaatteisiin, pellaviin, torkkupeittoihin, tyynyihin jne. Voisin nimittäin hyvin ruveta vuode/makuuhuone-kuvaajaksi, niin herkullisia ne minusta ovat. 
Vietämme niin paljon aikaa vuoteessa, joten kyllä makuuhuoneen pitäisi olla melkein se ykköskohde kotona, jos aletaan kohentamaan paikkoja, mutta usein se unohdetaan ja laitetaan vain ovi kiinni ja kömmitään vuoteeseen pimeässä nukkumaan. Eräs rouva sanoi minulle, että mitä hän vuodevaatteitaan alkaa kohentamaan, kun kömpii aina myöhään pimeässä nukkumaan ja aamulla aikaisin ylös, joten sitä voisi nukkua vaikka vanhojen kylpypyyhkeiden välissä :-) No, rouva sitten kuitenkin päätti kokeilla pellavavuodevaatteita ja osti ensin yhden setin ja tuli myöhemmin ostamaan toisenkin setin, ettei pesun ajaksi tarvitse käyttää muita, sain hyvää palautetta ja tulin siitä hyvin iloiseksi. 

Näitä kauniita käsinpainettuja peittoja on vain muutama jäljellä, juuri tätä kuviota ja yritän saada niitä nyt lisää. Pellavavuodevaatteista voitte lähettää sähköpostia (kuten niin monesti olettekin jo tehneet/ plemstrom@gmail.com) Nythän minulla on OATMEAL pellavvuodevaatteissa alennuskampanja menossa eli niistä saa -30% alennusta!! Löytyy pussilakanoita, tuplapussilakanoita, aluslakanaa, tyynyliinaa eri malleissa. Mudan ihana maanläheinen väri joulutarjouksessa -20% (rajoitettu aika).   Kuvassa valkoista ja tyynyissä eri värejä!  Oma makuuhuone on kyllä maailman paras, tai sanottakoon, että omaa vuodetta ei voita mikään :-))

En halua muuttaa blogiani miksikään monday TO sunday mainoslehtiseksi, mutta ymärtänette, että kun itselläni näitä tuotteita on käytössä, ne väkisinkin vilahtelevat täällä ja lisäksi puodissani on vain niitä tuotteita, joita rakastan, niin haluan tietysti niitä teillekin tarjota...juu, lopetan nyt :-))

Aurinkoa, lempeitä tuulia loppuviikkoonne. 

Viikonloppuna puoti on auki LAUANTAINA, Pyhäinpäivänä, klo  12-14/ TERVETULOAXX Päivi

P.S: Edellisen ihanan kampaamo/kauneushoitolan yhteydessä oleva yrityksen osoite on siis Otavantie 5, (ei katu, kuten ensin mainitsin. Kiitos yhdelle lukijalle, joka huomasi virheen ja korjasin sen tekstiin) Sieltähän muuten saa ihanat hoidot lahjaksi vaikka omalta mieheltä, jos osaa oikein vinkata :-)) Minä ajattelin yrittää.

7 kommenttia:

 1. Tämä on ihana blogi, valoisa, tyylikäs ja elämänmyönteinen. Kuva uudesta tukasta olis kiva. Terv. Liisa

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos kommentistasi. Tukassa ei ole juurikaan tapahtunut muutosta hyvin samanlaisena mennään :-))
  XX

  VastaaPoista
 3. Kohta (varmaan viikonloppuna) laitan postauksen, missä on sulle "ei-maksettu mainos" :-D Nimittäin kaivoin juuri vähän M-to-S-H-pussilakanoita esille ja kun saan ne paikoilleen ja vähän siivottua, niin otan kuvat ja laitan blogiin. Mulla on ne kaikki mukana täällä ja nyt alkoi tehdä mieli, jos ostaisin vielä lisää. Pitää laittaa meiliä, toi oatmeal olis mulle just passeli väri.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, hienoa, kiitos!! Täällä on vielä muutamia kappaleita Oatmeal-väriä. Kaikkea hyvää sinne!
   XX

   Poista
 4. Hello Paivi ...that bed is just what I need , I am a bit tired and sore , because we just raked our backyard and filled 70 bags with leaves. But I still love autumn , the soothing sunshine , the smell of fallen leaves and how cozy our home feels when the fall storms are blowing outside .
  Off to take a hot bath to sooth the sore muscles and trying to talk my husband into giving me a food massage :)) :))
  Hugs Ellen

  VastaaPoista
 5. Moikka, mulla on blogissa arvonta käynnissä vielä viikonlopun ajan, ajattelin vinkata tännekin jos et oo vielä osallistunut :) http://bytiahenriikka.blogspot.fi/2014/10/syksyn-arvontaa.html

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...