sunnuntai 31. elokuuta 2014

VINTAGE TOUCH









Hei vaan, täällä sitä ollaan kaiken kaaoksen keskellä...kolme viikkoa putkeen yksikseen (takana vasta viikko) ja olo on kuin ''elolla pellossa'', ''rikkaruoholla kukkapenkissä'' tai ''hiirellä pöydän päällä tanssiessa, kun kissa on poissa''...koti on myös sennäköinen ja tuntuu, että blogipäivityksiä ei voi edes tässä kaaoksessa tehdä. 

Minulla on monta projektia käynnissä; pitää maalata yksi kaappi, peili ja ruokapöytä...maalit on jo hankittu, kunhan pääsisi hommiin. Ajattelin uudistaa yhden romanttisen tuolin vähän särmikkäämmäksi. Aloin sitten poistamaan maaleja tästä tuolista, jonka olen ostanut muutamia vuosia sitten silloiselta ystävältäni. Nyt se tuntui jotenkin liian sievältä ja kokovalkoisessa makuuhuonessa häviäisi kokonaan. Ajattelin tehdä siitä kauniin puunvärisen, mutta hommahan ei ollutkaan niin yksinkertainen. Maalinpoistoaineella ja maalikaavinta käyttäen raastoin ja hankasin maalia pois monta tuntia ja tässä on tulos...vintagea, vintagea, sanoisin minä ja jätin tuolin tällaiseksi (kun en enää jaksanut raapia ja raastaa...). Nythän se on suoraan kuin jostakin Ranskan fleamarkkinoilta hankittu, vai mitä mieltä olette?

Join aamukahvia lempikupistani ja siitähän se idea lähti lentämään ja aloin kuvata erilaisia esineitä tuolin päällä; keramiikkaa, pellavia, kalloa ja näin syntyi tämä blogipäivitys :-))

Oikein ihanaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!!

XX Päivi

27 kommenttia:

  1. Ihan vintagelta näyttää, upea! Oliskohan meillä jotain raaputettavaa….:-))
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :-)), kyllä joka taloudesta jotakin raaputettavaa löytyy Leena.
      XX

      Poista
  2. Tuoli on todella upea tuollaisena! kyllä ne yksinäiset viikot nopeasti sujahtavat kun on kaikenlaista puuhaa. Mukavaa viikonalkua sinulle Päivi!

    VastaaPoista
  3. Näyttää hyvältä juuri tuollaisenaan!

    Työn touhussa kolme viikkoa sujuu varmasti nopeasti.

    VastaaPoista
  4. Kaunis tuoli siitä tulikin - ja minusta se on kauniimpi näin kuin kokonaan puun värisenä! Ja ihmettelen kyllä, miten kaaoksen keskellä saa noin upeita kuvia - nimittäin kokemusta on. Siitä kaaoksesta, ei siitä, miten siitä saa upeita kuvia;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, heh, helppo homma, kun rajaa kuvan näin suppeaksi, kaaos jää kuvan ulkopuolelle :-))
      XX

      Poista
  5. Upea tuoli. Onneksi jätit tuollaiseksi. Ja jos joskus mieli muuttuu, voi projektin pariin aina palata! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti joudun sen joskus maalaamaan...ehkä harmaaksi... :-))
      XX

      Poista
  6. Oiii! Siitä tuli niin ihana! Tykkään tuosta tuolista paljon! Ja jos huomaat, että sille ei olekkaan käyttöä niin se voi kyllä muutta meille!! :)) hihih :) Oikeesti...

    Muutenkin tosi kivat kuvat! Tyynyt näyttää niin herkullisilta <3 <3 Halit äiti, tulisitko meille tiistaina?? <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haluaisin niin tulle sinne tiistaina, keskiviikkona, torstaina ja joka päivä, kauhea ikävä...
      XX

      Poista
  7. Ihania! Mistä noita pellavatuotteita saa ostaa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No minulta :-))... voit tiedustella osoitteesta: plemstrom@gmail.com
      XX

      Poista
  8. Ihana päivitys Päiviltä - olinpa nokkela. ;)

    VastaaPoista
  9. Hi Paivi , I would leave the chair the way it is now ! All your things look fantastic on it .I don't get tired of looking at your linens , the colors are so beautiful .
    Have a good week , don't work too hard :))
    Hugs Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I think I could leave it, could I ? :-))
      Have a nice day Ellen <3
      XX

      Poista
  10. Aijaijai, miten herkkullisia kuvia taas. Nuo pellavaiset tyynynpäälliset täydellisine sävyineen, pehmoisine pryppyineen saa minut kuolaamaan -näin prutaalisti ilmaistuna ;)

    VastaaPoista
  11. Ihania kuvia Päivi, taas kerran! Tuoli näyttää ihanan rosoiselta, vintagea ja särmää indeed! Hyvä, hyvä! Ja noi pellavat - ihania! Olisi kiva saada jossain vaiheessa postauksia sun muidenkin huonekalujen yms maalausprojekteista. Please :) Näin syksyllä, kun koulut ovat täälläkin alkaneet ja tytöt ovat kesän jälkeen poissa jaloista suurimman osan päivästä, alkaa myös mun sormet syyhytä ja silmät huomamaan kaikenlaista pientä fiksattavaa, eikä pieni inspiraatio ei olisi lainkaan pahitteeksi ;) Oikein hyvää syksyn alkua teille kaikille - ja jos vain voit, niin yritähän nyt nauttia omasta ajastasi.
    Kramar Tiina A.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt vain hommiin Tiina. Ihanaa syksyn alkua myös sinne :-))
      XX

      Poista
  12. Hei ihanalta tuoli näyttää..mutta koetappa soodapuhallusta sille jospa puu tulisi helpommin näkyviin;) kaunis on kyllä noinkin...ja ah nuo tyynynliinat ihania värejä...minulla on joka päivä käytössä sinulta ostamani petivaatteet ja en kyllä enää muita osaa käyttääkään:)joko pian voisin pellavaa ostaa kankaana..? t.jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Soodapuhallukseen tarvitaan kaiketi erityislaitteet tai ne voi kai myös vuokrata...taitaa olla liian hankalaa minulle. Meillä on kyllä painepesuri ja silläkin saattanee maalit irrota :-)) Mukava kiuulla Jaana, että olet ollut tyytyväinen pellaviin. Olisi ihana myydä metritavarana pellavaa, tiedän, mutta toistaiseksi putiikki tulee olemaan pieni ja metritavarana myytävälle kankaalle tulisi olla iso pöytä, jolla kangas leikataan ja kangasrullille tilaa, joten toistaiseksi se on vielä haaveen asteella , ehkä jokus...
      XX

      Poista
  13. Aivan upeita kuvia ja samoin tuolihan on todella kaunis juuri tuollaisena :) Ahkera olet maalaushommissa ja kaikessa projekteissa! Näyttää aivan ihanalta!
    Aurinkoisia syyspäiviä!
    T. Kati

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...