tiistai 6. toukokuuta 2014

ROOM BY ROOM

living room








TV-room




working room



Matilda's room



guest room


Hei, viikko on melkein vierähtänyt edellisestä päivityksestäni...tämä on suorastaan ennenkuulumatonta. Menoja on ollut niin paljon, etten ole ehtinyt koneelle, oikeasti... 
Vappukin tuli ja meni, vietimme mukavan vappupäivän brunssilla ystäviemme talossa aloittaen yhdeltä ja lopettaen yhdeltä. Pariskuntia oli viisi paikalla ja liuta lapsia :-) Kiitos Jassulle! 
Seuraavana päivänä sitten matkustimme mieheni kanssa  entiseen kotikaupunkiimme ja lähdimme puolalaisten ystäviemme kanssa tekemään yritysostoja minulle. Hauskaa oli, että miehetkin innostuivat ostosmatkasta.En saanut kuvia kauniista maaseudusta, koska pellot olivat usvan peitossa ja kylmä ilma ympäröi meidät. 
Kun palasimme kotiin, oli sunnuntaina suursiivouksen aika; ikkunoita puunattiin, lakanoita vaihdettiin, tavaroita siirreltiin...sillä maanantaiaamuna ihana Sari ja Tanja tulivat tekemään juttua kodistamme. Saan viehättävän muiston kuvien ja tarinan myötä kodistamme täällä Varsovassa.
Sunnuntaiaamuna kävimme myös metsän laidassa yhdessä mieheni kanssa hakemassa maljakoihin oksia. Olen melkein ihastuneempi tällä hetkellä kauniin vihreisiin oksiin kuin kukkiin, vaikka ''kukkahullu'' olenkin. 
Tässä on kuvia kodistamme, esineistämme ja elämästämme täällä, niitä samoja kylläkin, mitä täällä on nähty viimeisen kahden vuoden aikana.
P.S. Poikamme mielestä koti on varsinainen pöheikkö, kun joka maljakossa on minusta niin ''IHANIA'', isoja oksia. Metsä on tullut sisälle.
Ihanaa viikon jatkoa teille!! 
XX Päivi



     TULOSSA: Espoon Kartanon kevätpäivä 2014


TERVETULOA
Lauantaina 10.5. klo 10-14
Heurlinintie 1, 02620 Espoo.
Lisätietoja Cafe Latten Leealta 040 5217836/info@cafelatte.fi
myös facebookissa: Cafe Latte Spirit



Viime vuonna olimme Espoossa Kartanon kevätpäivillä, Cafe Latte Lifestylepuodin pihamaalla. Nyt on taas koittanut se aika vuodesta ja olemme jälleen mukana monday To sunday Home-tuotteilla. 


Huomioittehan, että, puodissa toimii makuvälineenä myös kortit, mutta pihamaalla pääosin käteinen. 
Parkkitiloja on hyvin rajoitetusti, joten päivä sopii ulkoiluun mainiosti. Autoja voi jättää myös Rastaspuistoon, josta kävely Kartanolle on mahdollista. SÄÄVARAUS.


Lisätietoja monday to sunday-tuotteista antaa äitini, Päivi plemstrom(at)gmail.com , mutta mahdolliset kysymykset voi lähettää myös minulle ihanaunelma(at)aol.com

p.s. olisi ihana tavata monia teistä, ja muistakaa tulla myös ihan vain morjestamaan minua jos tulette paikalle 
                                                                                                                                 Terveisin AINO-KAISA

29 kommenttia:

  1. Kivan kesäiseltä näyttää teidän pöheikkö. Melkein jo huolestuin, kun sinusta ei ole kuulunut ;)
    Kiva, että säpinää riittää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana oli saada sinulta myös tekstari, lämmitti sydäntä kun joku kaipaili :-))
      XX

      Poista
  2. Good to have you back. As I said before : beautiful home , my taste , my style !!! I also love branches, here the leaves are just starting to come out . Finally we have good weather and I can work in our garden.
    Have a good week , with muddy hands in Canada Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dear Ellen, happy to hear that you finally have good weather there :-)) and you can work in your garden!
      Have a good weekend!
      XX

      Poista
  3. Minäkin ehdin huolestua... hassua eikö totta? Minulla on siis ihan pakko lähteä hakemaan oksia maljakoihin. Nauti viimeisistä viikoistasi kauniissa Varsovan kodissa.

    VastaaPoista
  4. Näyttää ihanalta tuo pöheikkö! Ja koti kylpee valossa, siellähän on täysi kesä!
    Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Leena, kyllä, täällä on ollut jo pitkään kesä!!
      XX

      Poista
  5. Ihania pöheikköjä siellä :)
    Mukavaa viikkoa VARSOVAAN -en malta odottaa juttua kodistanne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, juttua saattaa joutua odottamaan vuoden, en tiedä vielä milloin ilmestyy... :-))
      Mukavaa viikonloppua sinne!
      XX

      Poista
  6. Saanko muuttaa teille? ;) Kaunista!

    VastaaPoista
  7. 13.5. matkaamme mieheni kanssa Gdanskiin...:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kuinka ihanaa, muistakaa käydä siinä viereisessä kaupungissa, Sopotissa myös, ihastuin siihen!!
      Hyvää matkaa!
      XX

      Poista
  8. Ah... kiitos taas näistä! Ihan kuin olisi käynyt teillä kylässä! Suorastaan tunnen ja tuoksutan nuo auringot ja oksat. Osaat aina oikeat asiat tuoda esille, että tulee suorastaan ruudun läpi! Mukavaa viikkoa sinne!

    VastaaPoista
  9. Gorgeous! Every room has it own style and soul...beautiful!

    VastaaPoista
  10. Ihanat kuvat jälleen kerran kauniista kodistanne :) Oksat ovat tosi kauniita pöydillä maljakoissa ja miten upeat pihlajat siellä Puolassa jo onkaan. Minusta on myös tullut oksa fani. Tällä hetkellä maljakoissa köynöshortenssiaa ja vaahteran oksia. Vasta tänä keväänä olen hoksannut, miten kauniit vaahteran oksat ovatkaan tähän aikaan vuodesta limen värisine kukintoineen. Missä muuten juttu kodistanne julkaistaan?

    T. Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, köynnöshortensia on IHANA ja keväiset vaahteranoksat myös...luonto tarjoaa kaunista kotiin!
      Juttu kodistamme julkaistaan Koti ja keittiö- lehdessä, mutta milloin, sitä en toistaiseksi tiedä, voi mennä vaikka ensi kesään.
      XX

      Poista
  11. Upeat kuvat kodistanne. Voi, miten pitkällä kevät on jo siellä.Nauti täysin ajastasi siellä Varsovassa! Kun tulet Suomeen saat täällä uuden kevään ja kesän. Nuo taljat ovat kauniita... Missä lehdessä on kodistanne juttu? Mukavaa loppuviikkoa ja kevyttä mieltä./t. Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Helena, hauskaa kun huomasit taljat, osa niistä on uusia ja niitä olen käynyt maaseudulta hakemassa, toivottavasti myös myyntiin.
      Juttu kodistamme ilmestyy Koti ja keittiö-lehdessä, mutta milloin...sitä en tiedä vielä...saattaapi olla vasta vuoden kuluttua.
      XX

      Poista
  12. Teidän koti on kyllä ihan mun suosikkikoti! Se on niin kaunis : )
    Instagramista huomasinkin, että Sari ja Tanja olivat teillä tekemässä juttua. Koti ja Keittiö -lehteenkö se on tulossa? On siinä aina aika homma ennen kuvausta siivoamisten ja järjestelyjen kanssa, mutta tosiaan ihana muisto jutusta jää sitten itselle.
    Ja nuo pihlajanoksat on niin kauniita! Viime kesänä hoksasin vasta ensimmäisen kerran hakea niitä maljakkoon - sen jälkeen, kun Asuntomessuilla oli niin tehty yhdessä talossa. Aika hassua etten aiemmin ymmärtänyt, vaikka täällä asun melkein metsässä ja pihlajia on piha täynnä : )

    Ps. Raaskin vihdoin ja viimein ottaa voittamani pellavatyynyliinat käyttöön ja ne ovat kyllä aivan ihanat! Kunhan saan kauniit kuvat niistä aikaiseksi, niin teen myös postauksen omaan blogiin. Ja yritän myös ehtiä vastaamaan sähköpostiin pian : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Päivi ja kiitos...Koti ja keittiöön, kyllä. Tunnet siis Sarin ja Tanjan?
      Mukava kuulla, että tyynynpäälliset ovat käytössä.
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...