torstai 13. helmikuuta 2014

SOME PLANS and Happy Valentine's Day
Hei ja monet, monet kiitokset kaikille uusille lukijoilleni ja kiitos myös jälleen ihanista kommenteistanne. Olenpa onnekas kun minulla on noin ihania lukijoita täällä. 
Katson täällä jo kovasti tulevaisuuteen ja etsin itselleni toista keramiikkatuottajaa entisen rinnalle,sellaista josta saisin uniikkeja astioita ja voin sanoa, että nyt olen innoissani, jos tämä homma todeksi muuttuu. Kyseessähän on siis niin perusteellisesti käsityötä kuin vain olla voi. Kuvat ovat pieneltä keramiikkapajalta, jossa yksi mies dreijaa astioita ja hänen vaimonsa on auttamassa mm. maalamalla keramiikkaa. Tuossa pienessä huoneessa tämä todella ystävällinen keraamikko tekee kauniita keraamisia astioita. Huone lämmitetään tuollaisella kaminalla ja siellä oli oikein kodikas tunnelma :-)).  
Olen tässä käynyt tutustumassa useampaan paikkaan ja kaikki ovat minulle innostuneesti esitelleet tilojaan ja työprosessejaan. On vain vaikea löytää juuri  sitä oikeaa, sellaista joka suostuisi muuttamaan toimintatapojaan ja poistumaan omalta mukavuusalueeltaan. Pidän sormet ristissä ja toivon, että tämä nyt onnistuisi. Ensi kuussa saan mallikappaleet ja sitten tiedän enemmän, jännittävää!! 
Tämä tuotekehittely kuulkaa vie aikaa, vuosi on lyhyt aika, jotta löytää oikean ''kumppanin'' jonka kanssa voi jatkaa ja kehittää uutta.

No, mutta nyt höpinät seis sillä haluan toivottaa teille suloistakin suloisempaa YSTÄVÄNPÄIVÄÄ !!
HAVE A LOVELY VALENTINE'S DAY!!
xx Päivi15 kommenttia:

 1. Ihanaa ystävänpäivää blogiystävälle :)

  VastaaPoista
 2. All the best for your plans and Happy Valentine's to you too.

  VastaaPoista
 3. Hyvää ystävänpäivää myös täältä lumipyryn keskeltä, pidetään kovasti peukkuja, et onnistut keramiikka-asioissa :-)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa ystävänpäivää! Nuo savikuvat näyttävät niin herkullisilta, että tekisi heti mieli upottaa kätensä saveen...

  VastaaPoista
 5. Hyvää ystävänpäivää Päivi! Pidän peukkuja hyvän yhteistyökumppanin löytymiseen :)

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköisiä!! :))
  Hyvää ystävänpäivää äiti!! ♡
  And of course, Happy Valentine´s Day mom!!! Since that´s more of what we´re used to...♡

  VastaaPoista
 7. Hyvää ystävänpäivää keväisestä Münchenistä, eilen +11 ja lauantaiksi luvattu +15. Ei täällä varsinaista talvea ole tänä talvena ollutkaan. Peukut pystyssä myös täällä, että nyt tärppäis!

  VastaaPoista
 8. Hei Päivi
  Hyvää ystävänpäivää!
  Pidän peukut pystyssä, että keramiikkaprojektisi onnistuu. Suorastaan rakastan persoonallista ja uniikkia keramiikkaa - keramiikkahullu:)

  VastaaPoista
 9. Hyvää ystävänpäivää, myös sinulle♥

  VastaaPoista
 10. Hyvää Ystävänpäivää Päivi! Peukut pystyssä,että keramiikkaprojektisi onnistuu hyvin. Kuvissa oleva keramiikka näytti tosi upealta.
  Mukavaa viikonloppua./t. Helena :))

  VastaaPoista
 11. Ihanaa Ystävänpäivää Päivi! ♥

  VastaaPoista
 12. Hyvää ystävänpäivää myös sinne, vaikkakin päivän verran myöhässä;) Tsempit projektiin, ollaan hiukan samoilla saroilla täällä päässä.. pajasta pajaan, mutta on superhauskaa samalla. Rutistukset viikonloppuun!

  VastaaPoista
 13. Hope your plans work out exciting times

  VastaaPoista
 14. Ihanaa keramiikkaa tulossa! Upealta näyttää. Rakastan uniikkeja keramiikka-astioita ja esineitä. Meillä niitä onkin omasta takaa kun tytär on keramiikkamuotoilija, kaapit ja hyllyt pursuaa kaikenlaista. Hyvää ystävänpäivää! Maija

  VastaaPoista
 15. Oi kun sinulla on niin kauniita kuvia aina! Iloista ystävänpäivän viikonloppua :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...