maanantai 17. helmikuuta 2014

DECANTER

 Hei, voi tässä pääsi kulumaaan vähän useampikin päivi edellisestä päivityksestä. Olen pahoillani, etten ole ehtinyt edes vastaamaan kommentteihinne, mutta asia korjataan tuotapikaa.
Ystäväni Suomesta on täällä ja eilen kuulkaa olikin täysi päivä; kiertelimme pitkin Varsovaa, lähdimme liikkeelle yhdentoista aikaan aamupäivällä ja kotiin tultiin illalla kahdeksan maissa eli teimme yhdeksäntuntisen päivän, mutta hauskaa oli. Kiertelimme muutamassa sisustusliikkeessä, kävimme syömässä ja lopulta löysimme itsemme ostoskeskuksesta, josta ostettiin tuliaiset Maaritin lapsille.
Tämä päivitys lähti tuosta ihanasta uudesta, modernista viinikarahvista, jossa on silikoninen kaatonokka, joten tipat eivät valu pöydälle. karahvi on ruotsalaista tekoa...sitä kokeiltiin launatai-iltana kynttilän valossa.
En valitettavasti ehdi nyt enempää kirjoittaa, sillä kaupunki kutsuu...palataan ja oikein hyvää alkanutta viikkoa.
Keväisin terveisin
XX Päivi

6 kommenttia:

 1. Hei Päivi
  lennähdän kauniiseen kotikaupunkiisi torstaina pitkäksi viikonlopuksi. Olisiko sinulla vinkata kivoja sisustuskauppoja, ravintoloita tai muuta tekemistä. Asun hotelli Bristolissa. Paljon kiitoksia etukäteen, jos ehdit vastata! Hyvää kevättä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitapa minulle sähköpostia nyt vaikka heti, niin vastaan sinulle, minulla on PALJON vinkkejä sinulle esim kivoista ravintoloista ja alueista!! (plemstrom@gmail.com)
   XX

   Poista
 2. Mukavan kuuloinen päivä siellä, tuohan on just niin ihanaa, kierrellä kaupungilla, pistäytyä syömässä, viineillä ja taas jatkaa shoppailua ja siellä on varppina aivan ihania sisutuskauppoja?
  Mukavia päiviä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oltiin liikkeellä seitsemisen tuntia, vanhan polvia kolottaa... :-))
   XX

   Poista
 3. Aaa en muistanutkaan. Luulin vain, että olet hylännyt minut:( hehehehe
  Ihania kuvia! No sua on varmasti viety siellä kaupasta kauppaan :)
  HALEJA äiti ♡ ♡ ♡
  huh minäkin päivitin blogia äsken. Vierähti taas tovi ihan vahingossa....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole sinua hylännyt, enkä koskaan hylkää :-)) :-))...
   Sulla oli kiva päivitys pikku-jakkarasta!!
   Haleja lapsi!
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...