torstai 16. tammikuuta 2014

SHALL WE DANCE

























Ei ihme, että naiset rakastavat hajuvesiä...katsokaa tuota pullojen koreutta...kauniita pulloja täynnä ihmeen ihania tuoksuja... Minulla on mies, joka pitää minut hajuvesissä, nyt jouluna sain kaksi pulloa lahjaksi; Vanitas /Versace ja Be Delicious /DKNY, joka on minulla ties kuinka mones pullo, ehdoton suosikkini tuo vihreä pallo. Miehelläni on myös tapana ostaa joululahjaksi kaikille lapsillemme ja heidän tyttö-sekä poikaystävilleen tuoksuja. Johtunee siitä, että matkustaessaan hän viettää melko runsaasti aikaa lentokentillä, niin sieltähän helposti lähtee mukaan pullo jos toinenkin. 

No, kaappia pengottiin taas tänään...ja löytyihän se vanha pitsileninki sieltä. Puku oli aikoinaan pitkä ja se lyhennettiin, jotta sillä olisi enemmän käyttöä. Olen pitänyt sitä mustan jakun kanssa, mutta nyt ajattelin laittaa tuon beigen jakun, jahka jaksan alkaa kokeilemaan. 

Axel sensijaan kokeili jo omaa pukuaan ja ihan hyvältähän se näytti. Tämä on pian 18 vuotta täyttävän poikamme ensimmäinen puku, pikkutakkeja on ollut jo aiemmin käytössä. Sitähän sanotaankin, että se on puku, joka miehen tekee...vai olisiko ollut jonkun miesten pukimon mainoslause... Pojan kengän koko on jo 45-46 ja lapsi tuskaili kun 46 numeron kengät näyttävät niin suurilta...
Hiustenleikkuu ei tapahtunut tällä kertaa parturissa, vaikka kuvassa ollaankin siellä, vaan leikkasin pojan tukan itse Bea-koiramme trimmaussaksilla, koska oli vain pientä trimmattavaa. (Kuvissa en ole vielä trimmannut poikani hiuksia :-))
Nuorilla on siis tanssijaiset, jotka perinteen mukaan pidetään 100 päivää ennen kirjoitusten päättymistä;''Studniowka'' nimeltään (näin ainakin luulen). Tavallaan kyseessä on Good luck-tanssijaiset ja nuoret ovat käyneet ahkerasti harjoittelemassa tansseja.

Kaivoin esiin pukupussista myös mieheni smokin ja laitoin jo vähän kellastuneen smokkipaidan pesuun. Näin täällä pikkuhiljaa valmistaudutaan ja lauantaiaamuna auton nokka kääntyy kohti Wroclawia, ajelemme sinne viitisen tuntia ja sunnuntaina ajelemme sitten takaisin.
Sellaisia tunnelmia täällä...
Haluan toivottaa teille oikein hyvää alkavaa viikonloppua, levätkää ja nauttikaa... no kaikesta tietysti!
XX Päivi

29 kommenttia:

  1. Nautinnollista viikonloppua sinulle ja porukoillesi myös sinne ja mukavia tanssahteluhetkiä!
    Kaikkien vaatteet näyttävät oikein tyylikkäiltä ja kuvissa vilahtelee komea nuori herra ;)
    Hajuvesi pullot ovat hurmaavia, eihän noita raski heittää pois kun loppuvat, niin ovat sieviä ja varmaan tuoksuvat huumaavilta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Monet kiitokset Sari... tässä sängyllä vielä lötköttelen, enkä ole pukuani edes kokeillut ja pitäisi pakatakin kun aamulla aikaisin lähdetään, tukka pesemättä, kynnet lakkaamatta jne :-))
      xx

      Poista
  2. Onpa kaunis ja hyväntuoksuinen postaus! Juhlava! Tanssivaa viikonloppua teille kaikille!

    VastaaPoista
  3. Dear Paivi,
    have a nice dancing weekend a relax.
    I can smell the parfume through the computer♥
    Beautiful days,
    Monča

    VastaaPoista
  4. Mukavia tanssiasia kumpaisellekin!

    VastaaPoista
  5. komea poika. Sanohan, että ei käsiä taskuun:o)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kerrotaan terveiset ;.)) Tämä on vähän tällaista velmuilua...
      xx

      Poista
  6. Ihana tanssiaisfiilis virittyi tännekin! Nuo parfyymit, puvut, korkkarit ja smokit. Hauskaa juhlaviikonloppua teille kaikille!
    Leena

    VastaaPoista
  7. Ihania asuja! Nauttikaahan juhlistanne ♥
    Meillä on edessä ensikuussa meidän esikoispoikamme vanhojen tanssit.. . vähän alkaa tämä äiti jo jännittää :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos asuisimme Suomessa, olisi Axelillakin vanhojan tanssit, täällä nyt vain vuotta edellä ja nämä minusta vastaavat vanhojen tansseja, vaikka ovatkin abeja :-))
      xx

      Poista
  8. Meillä on niin samanoloiset miehet, ettei uskoiskaan. Täälläkin ihana arsenaali tuoksuja, enkä ole yhtään ostanut itse. En varmasti edes löytäisi niin minulle sopivia tuoksuja. Nauti arjesta irroittavasta viikonlopusta!
    Ps. Syötävän ihana kukkakimppu tuossa yhdessä kuvassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Erja...joo täälläkin mies on löytänyt aina ne minun suosikkituoksuni, tytärkin ollut aina tyytyväinen joululahjatuoksuihinsa, sekä pojat...täytyy olla jonkinlainen tuoksunenä :-))
      xx

      Poista
  9. Todella kaunis on sinun pitsipukusi.Nuori herrasmies on tyylikäs.Hajuvesiä ei ole koskaan liikaa... näytti tuoksuarsenaalissa olevan samoja tuoksuja kuin omassanikin :)). Ihania juhlia ja hyvää matkaa! / t. Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena, kun vain saisin tässä itseni toimimaan, pitäisi olla jo pakkaamassa... :-))
      xx

      Poista
  10. Kyllä puku tekee miehen!

    Ihanaa juhlaviikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Wau, onpa Axel upeana! Näytin kuvia Nadille, Julialle ja Julian yökyläkaverille aamulla, tykkäsivät myös Axelin tyylistä. Meillä ei vastaavia tansseja olekaan. Promit on loppukeväästä.
    Sun kaapistahan löytyy vaikka mitä ihanaa....
    Meidän Madridin matka vaihtuikin kaksiin illallisiin Münchenissä.
    Hauskaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina, kerron Axelille terveiset :-))
      Mukavia illallisia nyt sitten Muncheniin!!
      xx

      Poista
  12. Ah, miten upea leninki! Todella todella kaunis, aivan mun juttuni!!!
    Ja hurmaava herrasmies.

    Ihanaa viikonloppua teille!!!

    VastaaPoista
  13. Hajusteallergisena minut saisi ambulanssi viedä sairaalaan tuosta tilaisuudesta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt olin vain itse tuohon tarjottimelle kerännyt omia pullojani, vaikka lähinnä käytän vain yhtä...ei kai se siellä juhlissa suuressa tilassa sen kummempaa ole kuin esim. että menisi teatteriin, uskoisin näin :-)) Hankala juttu tuo hajusteallergia...
      xx

      Poista
  14. Heippa! Mulla myös DKNY:n vihreä pallo :-) Sain sen mieheltä, mut itse piti pyytää :-) Just tuoksuttelin Daisyn kevät/kesätuoksua, ja meinaan ostaa. Samaa arsenaalia siis myös mulla :-)

    VastaaPoista
  15. Aivan liian upeita kuvia! Olen katsonut nämä ihastellen jo kymmenen kertaa läpi ja vieläkin ihastun uudelleen ja uudelleen! Upeita!


    ❤: http://kehvelijehnakas.blogspot.fi

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...