sunnuntai 19. tammikuuta 2014

CHARITY BALL


Hei, kuvia on jälleen paljon, mutta niitä oli paljon enemmän ja jouduin karsimaan...nämä Hyväntekeväisyystanssijaiset Wroclawissa olivat meille nyt neljännet ja ne järjestetään aina vuosittain tammikuussa ja joka kerran astuessani tähän saliin, mykistyn. Sali on upea, naiset kauniita, kaikilla on iloinen juhlamieli ja tapahtuman pääasia on huutokauppa, jonka tulot menevät aina johonkin hyväntekevväisyyskohteeseen. Huutokaupattavana on esim julkisuuden henkilöiden lahjoittamia esineitä, on maalauksia, kunniamerkkejä jne. Kaupunginjohtaja vaimoineen toimii tapahtuman isäntäparina ja kättelee koko tuhatpäisen kutsuvierasjoukon. Tämä on myös aina ihana tapa ja paikka tavata puolalaiset ystävämme, jotka näkyvät mm. kuvakavalkadin viimeisenä kuvassa. Kuvat puhukoot puolestaan tapahtumasta.,,voin sanoa, että oli kyllä ihanaa. Tänään sunnuntaina sitten pakattiin miehen kanssa juhlapuvut laukkuun ja  kotiin, Varsovaan. Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!
(P.S. Kuvien laatu ei valitettavasti ole paras mahdollinen, sillä salissa oli hämärää ja oli todellakin haastavaa kuvata sellaisissa olosuhteissa tavallisella kameralla...)
XX Päivi

22 kommenttia:

 1. O-la-laa, upeita pukuja, naiset kauniina, miehet komeina! Olipa kiva nähdä kaikki kuvat ja tunnelmat ja Päivi sinut, olet klassinen ja tyylikäs kaunotar! Pehmeää laskua arkeen! Hyvää viikkoa, t, Hanna :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :-)) Monet kiitokset kommentistasi Hanna, hyvää viikkoa myös sinne!!
   xx

   Poista
 2. Oi, kuinka ihania kuvia ja muuten ihan hyviä sellaisia! Upeita pukuja oli ihanaa katsella ja vilahtelipas siellä komeita miehiäkin!
  Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle Päivi, olet muuten todella kaunis!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari...kauneudesta voi olla montaa mieltä...sehän on aina katsojan silmässä :-)) Mukavaa viikkoa myös sinne!!
   xx

   Poista
 3. Kuvat ovat olosuhteisiin nähden todella hyviä, ettäs tiedät ; D Olipa kiva katsella upeita pukuja ja tyylikkäitä, parhaansa pukeutuneita ihmisiä. Vaihtelua arkeen, toden totta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Erja, parasta juhlassa onkin juuri se, että aina on niin paljon katseltavaa. Puolalaiset osaavat juhlia hyvällä tavalla ja tuntuu kuin kaikki osaisivat tanssia ja todella hyvin!!
   xx

   Poista
 4. Teillä oli varmasti hauska ilta! Blogissani on sinulle tunnustus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä meillä oli hauska ilta ja puitteet olivat niin kauniit ja upeat. Kiitos tunnustuksestasi, käynkin katsomassa ja palaan siihen myöhemmin :-))
   xx

   Poista
 5. Oi, ihania kuvia, eikä laadussa ole mitään valittamista! Olisin halunnut nähdä myös sinun pukusi - sitä eniten odotin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei vaan...näinhän se yleensä käy, ettei kuvaajasta ole kuvia. Mieheni otti minusta muutaman kuvan, kun lähdimme juhliin, mutta olivat niin pahasti heilahtaneet, ettei niistä ollut mihinkään, vahinko. Edellisessä päivityksessä on kuva mekostani... :-))
   xx

   Poista
 6. dear Paivi I love your blog. Why cant I translate to English anymore ? Even when the translation was funny at times at least I knew what you were talking about.
  Greetings from Canada
  Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hi Ellen, thanks for your comment...I noticed that the translator didn't work. I think now it's working again! It's so nice to hear that you are reading my blog, thank you for that :-))
   xx

   Poista
 7. Oii ihanat juhlat ja vitsit, siellä oli paljon upeita pukuja!! Kuulostaa oikein hyvältä! Ja kuvatkaan ei ole yhtään huonoja. Oikein hyvin ajaa asian, vaikka onkin ollut hämärää ja spottivaloja siellä sun täällä!
  Halit mamille!! ❤

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei lapsukaiseni, juu meillä oli oikein hauskaa ja siellä oli niin kaunista... :-))
   xx Haleja

   Poista
 8. Hienot juhlat! Onko sinusta kuvaa puvussasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, valitettavasti mieheni ottamat kuvat heilahtivat, joten kuvia juhlasta ei ole, kotona kyllä kokeilin asua, täytyy katsoa olisiko niistä mihinkään. Juuri edellä tuossa totesinkin, että harvoin kuvaajasta on kuvia tuollaisissa tilanteissa :-((
   xx

   Poista
 9. Upeita pukuja!!! Muutenkin juhlien tunnelma välittyy hyvin kuvista. :)

  VastaaPoista
 10. Kuvat olivat ihan hyvät.Upeita pukuja kauniita naisia ja komeita miehiä.Oli varmaan upea tilaisuus ja mieliinpainuva.Olit todella tyylikäs.Puvustasi olisin halunnut kuvan nähdä :)). Oikein hyvää uutta viikkoa./t. Helena

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena, niin valitettavasti kuvaajasta ei ole juhlakuvia :-((, mutta pääasia, että sain otettua kuvia upeista puvuista ja juhlatunnelmasta, vaikka ensin oli vaikea säätää kameraa...mukavaa alkanutta viikkoa sinne myös!
   xx

   Poista
 11. Mitä glamouria, huikeaa! Ja on ihanaa, kun on tilaisuuksia, joihin väki voi kunnolla pukeutua. Ja yhdyn edellisiin, olisi niiiiiiin mukava nähdä nainen kameran takana ja mekko yllä;) Maybe? Jx

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...