lauantai 11. tammikuuta 2014

CUPCAKES























Joskus se vain ei suju...luin sen jostakin blogista ja ajattelin, että näin se on...kun ei suju, niin ei suju. Koko ajan on jotakin pientä... huom. PIENTÄ. Koululta soitettiin, että pojan koripalloturnausmatka maksamatta ja että pelaako se teidän poikanne tässä kuussa Zurichissä vai mitä tehdään. No, poika oli tietysti unohtanut koko asian, että vanhemmat maksavat matkan...talomme remontista tulee melko mittava ja kattava, sekä hintava ja kaikesta ei aina olla miehen kanssa aina ihan samaa mieltä, öisin ei oikein saa nukutuksi ja päivällä sitten väsyttää ja eihän sitä iltapukuakaan sinne juhliin löytynyt, joten taidan näyttää juhlissa...vähän jo pölyttyneeltä ja haalistuneelta...ei oikein edes huvittaisi lähteä mihinkään. Kohtahan tässä oikeasti pölyttyy tänne kotiin... 
Minähän sanoin, että kysymys on pienistä asioista ja sitä pitää juhlia,  että ei painita isojen asioiden kanssa. 
Päätin siis tehdä kuppikakkuja ja keittää kahvit... jos pienet asiat painavat mieltä, niin pienet asiat voivat myös ilahduttaa. Sain kuppikakkupurkin tyttäreltäni Aino-Kaisalta (Kaunis Elämä click), kiitos. Ihana lahjaidea pakata kaikki ainekset kauniisti purkkiin. Lisättäväksi jää vain kananmunat, voi ja maito, niin helppoa ja hyvää. 
Ei anneta pienten asioiden masentaa ja nautitaan elämästä, siitä että ollaan terveitä... ainakin noin suhtkoht. Mukavaa viikonlopun jatkoa.
XX Päivi

44 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja niin kaunis tuo teidän nuori neitinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Susanne, juu Matilda on viehättävä lapsi sekä ulkoisesti, että sisäisesti...näin voin lastani tässä vilpittömästi kehaista :-))
      XX

      Poista
  2. Koita kestää blogi-ystävä. <3 Joskus niitä ns. pieniä asioita vaan on niin paljon yhtä aikaa ettei meinaa jaksaa.

    Sun kuvat on niin kauniit ja raikkaat. Täynnä valoa! Ihana purnukka tytöltäsi. :-)

    VastaaPoista
  3. Ihanat kuvat!
    Kauniit leivonnaiset ja tuon ruusun värisävy ♥

    Leipominen piristää kummasti ja saa murheet hetksi taka-alalle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, leipominen ja yleensäkin johonkin hommaan tarttuminen helpottavat asioiden edestakaisin vatkaamista...
      xx

      Poista
  4. Sinulla on taito laittaa tänne blogiin niin mielenkiintoisella tavalla noita kuvia, että niistä välittyy se olotilakin tänne ruudun toiselle puolelle...äh...mitäs pienistä, tärkeintä tosiaankin on se, että ollaan terveitä ja tasapainoisia ja jaksellan tätä elämää ja arkea ja kaikkea...oikeastihan elämä on ihanaa!!! Mukavaa Päivi, kun löysin blogisi, olen siitä aidosti iloinen!! Mukavaa sunnuntaita sinne Varsovaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Sari, onpa mukava kuulla, koska olen oikeasti aika simppeli kuvaaja, enkä vieläkään osaa ottaa kamerastani kaikkea tehoa irti, tekniikka ei oikein ole meikälaäisen vahvin puoli :-))
      Terveyshän tuo sitä onnea ja tasapainoa elämään, jospa näitä arvoja vain muistaisi vaalia pikkumurheista huolimatta.
      xx

      Poista
  5. Dear Paivi,
    you are the photografer superstar♥♥♥
    I adore your blog and thank you for it.
    Have a nice weekend,
    Monča

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Monika so much, it's so nice to hear...!!!
      xx

      Poista
  6. Voi Päivi, miten upeita kuvia! Ja tuo Aino-Kaisan lahjaidea... siis aivan mahtava (Aino-Kaisalle vaan terveisiä;).
    Älä huoli, elämä on ihan tätä- välillä kaikki onnistuu niin hyvin "että pelottaa", kun taas tulee aika, jolloin mikään ei tunnu etenevän tai onnistuvan.
    Mutta olen huomannut, että positiivinen asenne ja tosiaan nuo arjen pienet asiat auttavat noiden ikävien vaiheiden yli.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Erja ja kiitos...Aino-Kaisa on tuunaaja ja keksii aina hauskoja ideoita, terveiset menevät perille.
      Positiivisella asenteella voitetaan monta asiaa, se pitää kyllä paikkansa ja innostuneella mielellä, sekä kyvyllä nauttia pienistä arjen asioista, vaikka istuskelusta takkatulen ääressä tai saunan lauteilla jne :-)) Aika simppeliä.
      XX

      Poista
  7. Kiitos tästä aina niin mielen virkistävästä blogista. Ihania kuvia, kivoja juttuja->odotan jo seuraavaa.

    VastaaPoista
  8. Voimia dear :) Kyllä kaikki järjestyy -vaikka välillä "elämä vähän potkiikin päähän". Laitat mulle vaan listaa materiaaleista mitä tarvitsette remppaan niin lasken todella edullisen tarjouksen (maalit, tapetit,saneerauslaastit ym. mitä vaan keksit).
    Ihana lahjaidea Aino-Kaisalta
    MUKAVAA SUNNUNTAITA
    Sanna

    VastaaPoista
  9. Ymmärrän kyllä! Harmaa sää eu varmasti auta asiaan...
    Paljon tsemppiä ja aurinkoisia päiviä sinne suunnalle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei, harmaa sää ei auta, vaikkakin joskus se on hyvästä ja tukee tavallaan omia harmaita mietteitä :-)) Nyt täällä on todellakin harmaata ja sateista, eilen saimme nauttia vielä auringosta.
      xx

      Poista
  10. Ihanan lahjan oot saanut Aino-Kaisalta :)
    Kyllä ne pienet murheet jotenkin aina järjestyy... tiedetään, ne tuntuvat joka kerta "tullessaan" niin ikäviltä (itse oon suri murehtija) <3
    Toivotan oikein ihanaa sunnuntaita <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä toinen suuri murehtija, vaikka toisaalta aika positiivinen luonteeltani...
      XX

      Poista
  11. Ihana lahja!
    Aina välillä noita päiviä vaan tulee eteen, että kaikki ei mene niin, kuin on suunnitellut...kyllä se siitä taas alkaa rullaamaan...:)

    VastaaPoista
  12. Leipominen on mitä parasta terapiaa :) Jaksuja sinne ja kyllä ne kaikki palaset tipahtelee paikoilleen vaikka aina asiaet ei suju odotusten mukaan :) Aurinkoa!

    VastaaPoista
  13. Ihanat muffinit ja voi miten kiva lahjaidea! Tuoksuu melkein tänne asti ;)

    Asioilla on taipumus järjestyä. Lopulta. Happy Sunday!

    VastaaPoista
  14. Hello Päivi,
    It just looks like a rose :) Lovely!
    Have a nice Sunday!

    VastaaPoista
  15. Näyttää valtavan hyvältä tuo °pölyttynyt ja haalistunut " minun silmääni; Ja kyllä se sujuu:)…. joskus tahmeasti joskus liukkaammin. Tämä on tietysti suhteellinen käsite, mutta kun tuota sinun touhuilua katselee, sujuu oikein hyvin. Ja ajatella, jaksat vielä ilahduttaa meitäkin.
    Leena

    VastaaPoista
  16. Aina ei asiat suju niinkuin Strömssössä....täälläkin ne remonttiasiat ja budjetit kyllä tiedetään,kun ikivanhaa taloa on laitettu.Mutta asiat kyllä järjestyy tavalla tai toisella.Leipomisesta tulee aina hyvä mieli.Tosi mahtava idea tyttäreltäsi! Täällä ripottelee kevyttä pakkaslunta.Varaston siivous alkoi viikolla voi hyvä tavaton mitä kaikkea sitä ihminen säilyttää (jos vaikka joskus tarvitsisi)... no eipä ole tarvittu! Olo kevenee kummasti tässä hommassa ja uusia ideoita syntyy... Oikein hyvää sunnuntaita sinulle Päivi./ t. Helena :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ha ha, se on juuri näin, hyvin sanottu...täällä ollaan pian muuten myös sen edessä, että tavara saa kyytiä... :-))
      XX

      Poista
  17. Oi, nyt alkoi mieli kauppaan ja ruusujen ostoon, kauniita:) Ja maistuisi kyllä nuo herkutkin. Ja hei, sinusta ei kyllä pölyttynyttä ja haalistunutta saa sitten millään, olet upea!

    VastaaPoista
  18. Voii, ihanan näköisiä tuli kuppikakuista!! ❤
    No joo niitä pieniä on, ja sitten niistä syntyy isoja huolia kun on monta pientä....murrrr
    Täälläkin on ollut rankka viikonloppu ja ärsytykset välillä kohoaa taivaisiin.

    Haleja äiti ❤❤❤

    VastaaPoista
  19. Juuri noin... Itsellekin on hyvin tuttua tuo että kun lähtee menemään pieleen niin sitten menee. Vähän aikaa tulee itsesäälissä ryvettyä ja sitten taas muistaa että kyllähän tässä vielä ihan hyvin asiat. Aina on maailmassa ihmisiä joilla ei ole niin hyvin asiat ja olisivat onnellisia päästessään näihinkin kenkiin... Eli kiitollinen joka päivästä ja kaikesta mitä tapahtuu. Se muokkaa meistä mitä ollaan... Parempaa alkavaa viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuossa olet niin oikeassa, ihmisen kai täytyykin välillä rypeä itsesäälissä ja nousta sieltä sitten...ja heti tuntuu paremmalta. :-))
      xx

      Poista
  20. Niin se elämä vaan menee, välillä sataa ja sitten taas paistaa. Itselläni oli vuoden ajan kausi jota ei edes viitsi muistella, pelkkää mustaa vaan kun silmät ummisti. Mutta niin vaan asiat järjestyivät ja taas elämä on niin mukavaa! Päivät jatkuvat kovaa vauhtia ja aurinko alkaa näkymään enemmän, voiko olla ihanampaa kuin kevät! Tsemppiä Päivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että selätit tuon mustan ajan ja elämä taas maistuu, kiitos sinulle!
      xx

      Poista
  21. Heh, viime viikonloppuna valuin sellaiseen hetkelliseen mustaan aukkoon, mokia aikataulujen kanssa, isoja rahoja sinne tänne, teiniangstia ja silleen, mutta eiköhän se tästä; kuten sanoit, isot linjat on kunnossa ja se on tärkeintä :) Tsemppiä remonttiin tervingrid

    VastaaPoista
  22. Beautiful blog, beautiful fotos. Vera Fina :-)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...