perjantai 15. maaliskuuta 2013

POP UP SALE in Finland

































HEI, haluan muistuttaa teitä ja toivottaa kaikki TERVETULLEIKSI Private Room Sale tapahtumaan 6.-7.4. Espooseen, lomakotiimme. Laitan tästä vielä tuonnempana uuden päivityksen tänne, koska tapahtumaanhan on melko pitkälti aikaa.
Mukana ovat tutut monday TO sunday- pellavatuotteet; väreinä valkoinen, hiekka, helmenharmaa ja tumma harmaa,sekä tuhdista verhoilupellavasta kauniita sohvatyynynpäällisiä. Uutuutena uuninkestävää  keramiikkaa mustavalkoisena ja harmaavalkoisena, sekä tanskalaiset Bloomingvillen tuotteet. Nautitaan yhdessä kahvista ja toivottavasti keväisestä säästä. Kaikkien kävijöiden kesken arvotaan pieni tuotepaketti.
Olen aika innoissani, sen voin teille tunnustaa. Lennän Suomeen 2.4. Tavaratoimitukset tulevat 3. ja 4.4., keskiviikkona ja torstaina. Perjantaina sitten purkaan, hinnoittelen ja laitan tavarat paikoilleen, lauantaina ja sunnuntaina ovet ovat auki - teille. Maananantaina siivoan lomakotimme ja tiistaina, 9.4. lennänkin takaisin tänne Varsovaan. Tällä käynnilläni en valitettavasti millään ehdi postittaa tuotteita niille, jotka eivät pääse paikan päälle, mutta kesällä ehdin ja siihen voimme palata myöhemmin.
Ennen myyjäisiä keskityn täällä vieraileviin lapsiini ja ystäviimme, sekä tietysti pääsiäiseen, mutta nyt kaikille ihanaa viikonloppua!
                                                                              LOVE
                                                                               Päivi

















23 kommenttia:

  1. Ihania ovat!! Noi nauhat noissa tyynyliinoissa on niiin söpöt :) Toivottavasti kappa käy hyvin!! Valitettavasti mulla on niin pitkä matka Espooseen, että en pääse paikan päälle silloin.

    VastaaPoista
  2. Ihania kuvia jälleen kerran. Nähdään siis Espoossa.

    VastaaPoista
  3. Tuskin maltan odottaa....nähdään viimeistään pop upissa. Taidan lentää Suomeen jo viikkoa ennen sinua pelastamaan vanhempani koirien hoidosta.

    Tiina

    VastaaPoista
  4. Kauniita kuvia! Ihanaa keramiikkaa!

    VastaaPoista
  5. Niin upeat kuvat! <3 Toivottavasti vielä joku kerta satun Espooseen silloin, kun on avoimet ovet. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jenni, ehkä jossakin vaiheessa...olet tervetullut.
      Xx

      Poista
  6. Kiitos tiedoista :) Toivottavasti tavataan siellä. Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Aivan uskomattoman kauniita kuvia, kiitos, näihin oli ihana uppoutua aamukahvia juodessa :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos upeista kuvistasi!
    Mahtavaa keramiikkaa <3
    Toivottavasti joskus päivät osuvat kohdalleen. Nyt olemme Vuokatissa lomailemassa juuri tuolloin:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No onpa harmi, että sattuu samaan aikaan, toisaalta ihana loma varmaankin teillä Vuokatissa. Ehkä pääset sitten kesällä.
      Xx

      Poista
  9. Hei,
    löytyykö verkkokauppaa, josta noita ihastuttavia pellavalakanoita voisi ostaa?
    Kiitos:)

    VastaaPoista
  10. Oi, täytyypä laittaa kalenteriin ylös heti! Olisi ihana päästä käymään ostoksilla. :)

    VastaaPoista
  11. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  12. Ihana kuvakavalkadi! Koitan järjestää tulon Espooseen. Kiinnostaa kovasti kuviolliset pellavatyynyt ja sudenkorennot taitavat lentää kotiimme kevääksi. Kiva nähdä tuotteet livenä ja tietenkin myös sinut Päivi!

    VastaaPoista
  13. Voi apua miten ihania kuvia...! Minä edelleen noista tummanharmaista liinavaatteista haaveilen eli yritän päästä paikan päälle ne ostamaan :) Meillä on vaan buukattu reissu Rukalle tuona viikonloppuna mutta se ei ole 100% varma... eli ellen suuntaa sinne, suuntaan teille :) Olisi mukava muutenkin tavata!

    VastaaPoista
  14. Kyllä silmä ja sielu lepää näitä kuvia katsellessa! Sinulla on aivan upea blogi ja ihania tuotteita. Olen ennenkin täällä vieraillut, mut nyt vasta tajusin kirjautua oikein lukijaksi! Tervetuloa vierailemaan myös minun blogissani. :)

    Oikein ihanaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  15. Löysin ihanan blogisi ja tuotteet vasta nyt, ja ihastuin totaalisesti mustavalkoiseen keramiikkaan.. Mistä muualta sellaisia on mahdollista lunastaa kun Espooseen en huomenna pääse?

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...