perjantai 8. maaliskuuta 2013

A lot of BASKETBALL from Thursday to Sunday
 Täällä on huudettu ääni käheäksi...koripalloturnauksessa nimittäin. Kaikilla kansainvälisillä kouluilla on omat koripallojoukkueensa. Koulut eri Euroopan kaupungeista taistelevat paremmuudesta yhteisissä koristurnauksissa ja kukin koulu toimii vuorollaan isäntänä, nyt oli meidän vuoromme. Luonamme asuu otteluiden ajan keskiviikosta sunnuntaihin kaksi korealaista poikaa Ukrainasta, Kievin kansainvälisestä koulusta. Oma joukkueemme ASW (American School of Warsaw) on pärjännyt hyvin. Viimeinen matsi tänään otti tiukille, kuten viimeisestä kuvasta näkyy, tilanne oli pelin päättyessä 51 - 50 meidän eduksemme. Tunnelma on ollut ihana, tiivis ja niin jännittävä, aivan kuin isommissakin turnauksissa... kun pallo sujahtaa koriin, niin yleisö pomppaa ylös, huudetaan kuorossa kannastushuutoja, rummut soivat ja minusta on tullut korisfani!! Huomenna koululle aamusta 7:30 ja jännitys senkun tihenee. Kaikille suloista ja riemukasta viikonloppua.
                                                                     HAVE A GOOD WEEKEND
                                                                                  XX Päivi


7 kommenttia:

 1. Tsemppiä teille ja jännittäviä pelejä! Koulujen väliset turnaukset ovat huippuhienoja. Terveiset Kanadasta, juttu luistaa ja tädillä kaikki hyvin.

  Tiina

  VastaaPoista
 2. Varmasti jännää!
  Kivasti kuvattu.

  Terkuin,
  Elsa

  VastaaPoista
 3. Kahden korisnuoren äitinä tuo tunne on tosi tuttu. Mukavaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
 4. Sama täällä, huomenna pojan korispeliä katsomaan. Minustakin tuli korisfani pojan myötä, on tullut elettyä jo minipojista saakka B-poika sarjaan pojan joukkueen mukana, pelimatkoilla ja kanttiinin pidossa. Onhan meidän kaupungissa tietenkin korisperinteetkin jo pitkät ja edustusjoukkueemme pelaa europelejäkin tänä vuonna. Koris on kivaa!! Mukavaa koris sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
 5. Onpa hauskaa törmätä korisäiteihin tätä kautta. Oma 13-vuotiaani oli eilen pelimatkalla, joten samoissa tunnelmissa olemme. Koripallo on hieno peli! Niin taidokkaita kuvia taas sinulla, Päivi. Mustavalkoisuus on tyylikäs valinta.
  Nina

  VastaaPoista
 6. Koripallo on kyllä kuningaspeli! Itse pelasin nuorempana ja harmittaa, etten saanut omia lapsiani pelistä innostumaan!
  Ihanaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...