lauantai 30. maaliskuuta 2013

I LOVE Odd Molly

















Ihan ensimmäiseksi monet kiitokset mukavista kommenteistanne, olette IHANIA! Makaan tässä parasta aikaa sohvalla ja en voi kovin hyvin; kurkkua kivistää ja päätä särkee...olen kai tulossa kipeäksi ja tiistaina pitäisi lentää Suomeen, tavaraa on tulossa laatikkokaupalla varmaan parisataa kiloa ja kaikki pitäisi saada kuntoon parissa päivässä, kuinkahan tässä oikein käy...

Odd Molly on pitkään ollut lempparivaatemerkkini ja olenkin hankkinut kyseisiä vaatteita melko paljon. Niiden huono puoli on melko kallis hinta, mutta monet vaatteistani olen löytänyt alennusmyynneistä. Rakastan kaikkia pieniä yksityiskohtia ja sitä kotikutoisuutta, jota vaatteista löytyy. Näiden suloisten ja kauniiden yksityiskohtien vuoksi tuotteen hinta juuri nousee...Viimeisin ostokseni on kaunis tummanharmaa/valkoinen puuvillaneule, joka päällä nytkin tässä kellottelen sohvalla.
Täytynee tässä reipastua, vieraamme ovat museossa mieheni kanssa ja kohta lähdemme porukalla kaupungille...hyviä pyhien jatkoja!
                                                                             LOVE
                                                                            XX Päivi

35 kommenttia:

  1. Aivan ihastuttavia, rakastan minäkin - mutta itseltä ei löydy valitettavasti ainuttakaan, juurikin tuon hinnan vuoksi. :)

    Aurinkoisia lomapäiviä! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi, Suomesta ei taida saada alennusmyynnistä...täällä olen ostanut suurimman osan puoleen hintaan. Kuulemma huutonetistä voi myös tehdä löytöjä. :-))
      XX

      Poista
  2. Odd Mollyn vaatteet ovat kyllä todella kauniita mutta hintavia. Itse olen tyytynyt pelkästään haaveilemaan noista vaatteista :)
    Toivotavasti kurkkukipu laantuu jollain hyvällä lämpöisellä juomalla!
    Mukavaa pääsiäisenjatkoa sinulle Päivi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sinulle Anni, kunhan flunssanpoikanen ei tästä aikuistuisi niin kaikki hyvin.
      XX

      Poista
  3. Päivi, you look wonderful!
    Have a nice day :)
    Pozdrawiam serdecznie,
    Kasia

    VastaaPoista
  4. Ihania ovat kaikki nuo vaatteet!
    Tuo päälläsi oleva on kuin sinulle tehty. Upea! Ja sen väritkin ovat juuri monista postaamistasi kuvista päätellen kotisi ja astoittesi sävyjä.

    Toivottavasti et tule kipeäksi vaan menee noilla oireilla pian ohi.
    Mukavaa illan jatkoa sinulle! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, täällä makaan sängyssä nyt, huomenna lento Suomeen.
      XX

      Poista
  5. O.M:n vaatteet ovat myös minun mielestäni ihania.En vaan tiedä,mistä kaikkialta niitä Suomesta saa.Ilmeisesti Tuomarinkylän kartanon vieressä olevasta kaupasta (Helsinki) saa,mutta osaatko sanoa, mistä muualta Suomessa. Puolassa niitä on selvästi paremmin saatavissa.
    Eikö kyseessä olekin ruotsalainen merkki? Olisiko Ruotsin puolella näille ihan oma kauppansa? Tietäisikö joku?

    Hyvää pääsiäistä !!!!!

    Sirpa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruotsalainen merkki on Odd Molly ja voi tilata Ruotsista: tintinstyle.se Nopea toimitus ainakin Saksaan kun itse olen tilannut. Hyvää pääsiäistä Annelta

      Poista
    2. Hei, en edes tiedä kuka nykyään myy Suomessa, olen ostanut täältä Puolasta ja Ruotsista. Ennen niitä sai pääkaupunkiseudulta. Omani ovat suurimmaksi osaksi alennusmyynneistä.Pitääpä katsoa tuo antamasi nettiosoite, kiitos!
      XX

      Poista
    3. Hei,

      Putiikki Rannalla myy Mollyja Kluuvissa keskustassa:) t.Christina

      Poista
  6. Kauniita ovat nuo vaatteet - ja sopivat sinulle tosi hyvin! Ja löysipäs flunssa harmilliseen aikaan sinne tiensä - toivottavasti saat levättyä ja paranneltua itsesti ennen Suomeen tuloa. Ihania pääsiäispäiviä sinne - ja parantavaa aurinkoa!

    VastaaPoista
  7. Kauniita nuo vaatteet!
    No toivottavasti huono olo menee nopeesti ohi ja jaksat nauttia toisten seurasta... ja oishan suomenreissukin mukavampi tehdä terveenä, pikaista paranemista ♥

    VastaaPoista
  8. Kaunista, kaunista!! Parempaa oloa sinne, Päivi!!

    VastaaPoista
  9. Tuon pitkän villatakin alla tuo ihana tunika joka on vilahdellut ennekin täällä blogissasi, niin saako sitä enää mistään? Haluaisin niin sellaisen...-Anne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Anne...voi, ei taida noita paitoja enää löytyä, kun itse ostin, oli se puoleen hintaan, kun oli edellisen sesongin malleja.(Käypä huutonetistä katsomassa...)
      xx

      Poista
  10. Ihania ovat mollyt! Ja hyvin niiden viehätystä kuvasit, kotikutoisuuteen ja kekselijäisiin yksityiskohtiin olen minäkin hurahtanut. Omat molly-löytöni olen tehnyt pitkälti huuto netistä ja traderasta (niistä löytyy hyvällä onnella myös vanhojen mallistojen helmiä). Tuo uusin neuleesi on kyllä supersoma <3
    Aurinkoista pääsiäisen jatkoa ja onnistunutta matkaa tänne Suomeen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei viipi...mikä mahtaa olla tradera??
      Kiitos ja huomenna tähän aikaan olen jo Suomessa.
      XX

      Poista
    2. Moikkis, Tradera on Huuto netin ruotsalainen versio ;) Tuotteen kohdalla on merkitty, hyväksyykö myyjä ostajan myös Ruotsin ulkopuolelta, usein on ok ja aina voi toki kysyä, jos jokin tuote kiinnostaa kovasti. Traderassa mollyja on tarjolla aikas paljon ja itse olen löytänyt sieltä juuri jonkun menneen malliston tuotteen, vieläpä suht kohtuu hintaan. Oma riskinsähän näissä huutokaupoissa on, mutta toistaiseksi olen ollut todella onnekas ja tyytyväinen kauppoihin.

      Poista
  11. Voihan Mollyt! Minä näitä aina teillä muilla ihastelen... kuinka hyvältä tuo neulekin ylläsi näyttää!! Itse kun olen Odd Mollyja sovitellut, en ole jotenkin tuntenut oloani niissä kotoisaksi - en edes tiedä miksi. Silti niistä haaveilen :) Enkä vähiten näiden kuviesi jälkeen.

    Voihan flunssa sentään :( Pikaista paranemista! Täällä mies alkoi juuri olla toipunut influenssasta, niin kas, sairastui eilen reissussa vatsatautiin...! Joten tässä sitä sitten odotellaan, kuka perheestä kaatuu petiin seuraavaksi. Toivottavasti itse olen terve ainakin ensi lauantaina jotta pääsen ostamaan pellavaisia pussilakanoita :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Marja...Odd Mollyt ovat kyllä välillä aika erikoisia ja niissä monesti liikaakin yksityiskohtia, kuten rimpsuja, minun makuuni.
      Olet sydämellisesti tervetullut viikonloppuna.
      XX

      Poista
  12. I have no idea what are you saying in post but loooooooove your pictures!:)

    VastaaPoista
  13. Ihana blogi ja ihana koti! Olen koukussa ♥

    VastaaPoista
  14. Paivi, Happy Easter (but I would like to say Merry christmas)...
    Maria

    VastaaPoista
  15. You looks so beautiful in your Odd Molly outfit. I also love OM.
    xoxo Nilla

    VastaaPoista
  16. Kaikki nuo vaatteet näyttävät niin upeilta. Minulla ei itselläni ole vielä yhtään Odd Mollyä, mutta viimeistään näiden kuvien jälkeen alkaa hankintakuume nousta :-)

    VastaaPoista
  17. Hei! Voisinko saada osoitteita missä Puolassa myydään odd molly vaatteita...jos saisi spostiini niin olisin tosi kiitollinen eli merenneito6@gmail.com,Kiitos!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...