lauantai 1. syyskuuta 2012

KITCHEN CALLING

HEI ja ONNEA kaikille BLOG AWARDS 2012-ehdokkaille. Ketähän minä äänestäisin, sillä  IHANIA blogeja on niin paljon ja laidasta laitaan.
Sisustusblogeissa osa kirjoittajista avaa meille lukijoille omia sisustusmieltymyksiään ja antaa vinkkejä miten voidaan tehdä esim. ''tuunaamalla'' vanhoista uutta, osa blogeista puolestaan mainostaa erilaisia tuotteita ja lukijat saavat vinkkejä trendeistä ja ostopaikoista...pitäisi ehkä olla eri kategoriat näille erilaisille blogeille...jään siis miettimään. Voin tietysti nimetä myös jonkun oman suosikkiblogini, jota ei vielä listasta löydy...huh, vaikeaksi menee...
No, asiaan sitten; KITCHEN CALLING...siivosin tänään keittiötä ja keittiön kaappeja ja mietin mikä tekee OMASTA KEITTIÖSTÄ unelmakeittiön? Minulla ei ainakaan itse keittiö ole se unelmieni keittiö, sillä käytän tätä keittiötä vain kolmisen vuotta ja en ole voinut vaikuttaa sen väreihin tai materiaaleihin...pidän keittiöstäni kuitenkin, vaikkei se olekkaan unelmakeittiöni...ehkä saan sellaisen kun palaamme Varsovasta takaisin  Suomeen. Minulle tärkeitä ovat astiat ja muut keittiötarvikkeet. Ne voivat olla matkoilta löytyneitä, perittyjä jne. Niillä on jokin arvo meille: käyttö-kauneus-tai tunnearvo. Tässä muutamia näkymiä minun keittiöstäni.
SULOISTA SUNNUNTAITA kaikille!


XXX Päivi

16 kommenttia:

 1. You have a lovely blog! I love your photos, the homes you show, it's all very inspiring. Thank you :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HI Krissy and thanks for visiting here and thank you for your beautiful comment!

   Poista
 2. Great! Your kitchen is perfect! So beautiful details, you have good taste! I adore your kitchen!

  Dagi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEI Dagi and thanks for your comment, nice that you say so... :)

   Poista
 3. Kaunis on keittiösi! Omaan keittiööni toivoisin lisää tilaa kaikelle kauniille. Keittiömme on pieni, kylläkin hyvin käytännöllinen. Haaveita saa olla ja omani on suuri valkoinen keittiö, jossa paljon laskutilaa. Sitä odotellessa mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No heissan, minullakin on unelmissa tuo iso valkoinen keittiö, taitaa olla melkein meidän kaikkien naisten haave!! Hyvää sunnuntai-iltaa!

   Poista
 4. No jaa, olen kyllä nähnyt pahemmankin näköisiä...Aika monen unelmakeittiöltä näyttää ainakin kuvissa. Ja kaunosielu tekee hyvää jälkeä joka paikassa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos sanoistasi, keittiö on moderni ja trendikäs, joo...mutta ei tietenkään lähelläkään sitä minun unelmakeittiötäni, enkä pääse edes tuunaamaan, kun ei ole oma, vain lainassa, mutta toki olen tyytyväinen. :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!

   Poista
 5. Kauniita esineitä, kauniissa kuvissa.
  Unelmatkin ajansaatossa muuttuvat, täytyis saada vähän muutosta keittiöön...haluan kuitenkin sellaiset hyllyt jollekkin seinälle, että saisi niitä kauniita esineitä esille paremmin kaappien kätköistä :) Silloin kun keittiötä remontoimme, en uskaltanut avohyllyjä valita, nyt olisi toisin :)

  Mukavaa sunnuntaita Varsovaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi, näinhän se on, että unelmat vaihtuvat ja muuttuvat. Minustakin avohyllyt olisivat ihan mahtavat.
   Sinulle myös hyvää sunnuntai-iltaa!

   Poista
 6. Tällainen keittiö olisi monen unelmissa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, olet oikeassa ja en valita...saan vielä sen oman pysyvän kodin keittiön...ehkä joskus.
   X P

   Poista
 7. Keittiösihän on todella kaunis! Millainen sitten olisi sinun unelmakeittiösi??? Ehkä jollakin tavalla lämpöisempikö?

  Kaija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Kaija, juu, tämä keittiö on hyvin trendikäs ja moderni, minä kaipaisin juuri sitä lämpöä enemmän jos saisin itse suunnitella/valita keittiöni, mutta kuten jo aikaisemmin sanoi, en ala nyt valittamaan, koska keittiö on oikein toimiva ja valoisa. :)

   Poista
 8. ihana blogilöytö! kaunis keittiö ja kauniit kuvat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos visiitistäsi, sekä tervetuloa uudelleen!
   Mukavaa sunnuntai-iltaa!
   Päivi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...