perjantai 28. syyskuuta 2012

CHANGE...in our bedroom
MUUTOS...pieni sellainen makuuhuoneessamme. Voihan sitä vaihdella huonekalujen paikkaa, jos vain jaksaa kantaa niitä kerroksesta toiseen...siksi siirtelenkin pieniä kalusteita, mattoja ja sensellaista.

Toimme kesällä Suomesta tänne vanhat villasilkkimattomme, jotka reilut pari vuotta sitten hylkäsin poikamme poikamiesboksiin (olin kyllästynyt niihin, olivat mielestäni jotenkin vanhanaikaisia muka...), se oli tyhmästi tehty! Nyt halusin mattoni takaisin ja 22v. poikani alkoi kertoa mitä kaikkea mattoparkani olivat joutuneet kokemaan...en halunnut edes kuunnella, mutta kuulin tarpeeksi. Nyt ne ovat putsattuina makuuhuoneessamme ja kovat kokemukset takanapäin.
Mustavalkoisen maton puolestaan raahasin makuuhuoneesta alakertaan TV-huoneeseen jo pari viikkoa sitten.
Lisäksi kuskasin mustan rottinkituolin työhuoneestani makuuhuoneeseen ja mustaksi maalaamani puinen pikku-tuoli lähti ruokapöydän tuolien kaveriksi...Nyt taas henkäistään ennen seuraavaa pientä MUUTOSTA.
IHANAAAAAAAAAAAA VIIKONLOPPUA!!
HAVE A WONDERFUL WEEKEND!!
XX Päivi

5 kommenttia:

 1. Kivat noi hatut seinällä ja ah niin ihana vuode!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hatut ovat niitä höpsötyksiä, joita mies ei alkuun ymmärtänyt lainkaan. Vuode on kulkeutunut Indonesiasta matkaamme ja muuttunut mustaksi käsissäni...Mukavaa viikonloppua!
   XX

   Poista
 2. Oi, tosi hieno! Onneksi et laittanut mattoja kauemmas kiertoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No, sanopa muuta, minulla on mattoja kolme kappaletta, kolmea eri kokoa siis ja nyt taas minusta ne ovat ihan trendikkäät, onneksi pelastuivat nuoren miehen ''kotibileistä''...
   XX

   Poista
 3. Kiva tuo tyhjä kehys! Ja hatut ovat kauniit seinällä.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...