keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

SUNNY DAY / having lunch with my husband




VANHA MYLLY- ravintola

MarcO' Polo

IHANA PÄIVÄ, aurinkoinenkin. Mies lähti hoitamaan asioita ja pyysi minut mukaansa. Kävimme yhdessä syömässä Vanha Mylly- nimisessä paikassa. Siinä vieressä oli todella kaunis puisto, josta kyseiset kuvat...ja olin unohtaa...sain raahattua mieheni myös MARCO POLON outlet-myymälään, josta mukaan tarttui harmaa neuletakki ja huivi...että sellainen päivä minulla, nyt pitäisi tästä kiiruhtaa vielä ystävän luokse iltakahville...Mukavaa iltaa!

19 kommenttia:

  1. Kauniita kuvia ja kivat vaatteet Sinulla! Minusta on ihanaa, kun ihmisillä on rohkeutta kuvat itseään, minusta siihen ei ole. Missä tuo outlet sijaitsee? Saanko muuten udella minkäikäinen olet?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

      Poista
    2. Outlet on Herttoniemessä, Hitsaajankadulla.

      Poista
    3. Hei vielä, söhläsin vastaukseni kanssa ja sain sen häviämään...kiitos kommentistasi, mieheni muuten oli kameran takana. Ikähän on vain numeroita... täytin tänä vuonna 53v, ja vanhin lapsistani täyttää tänä vuonna 32, niin se aika kuluu...:)
      Päivi

      Poista
  2. Samaa mieltä tuon edellisen kirjoittajan kanssa, että kun alkaa seuraamaan jotakin blogia, niin vähitellen alkaa kaipaamaan kirjoittajalle kasvoja ... ja kauniit kasvothan tämänkin blogin takaa löytyivät :)

    Jaana

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Jaana! Voi kiitos sinulle sanoistasi, kuten tuossa edellä jo sanoinkin, että huonot otokset pidän piilossa...mieheni oli tässä kameran takana kun olimme puistossa...olet ehkä oikeassa siinä, että on kiva ainakin silloin tällöin nähdä blogin kirjoittaja...
      Päivi

      Poista
  3. Kivoja läöytöjä!

    Pikku retket tuovat arkeen kivaa vaihtelua. Nyt täytyy levätä pari päivää intensiivisen lomamatkan jälkeen, mutta toivottavasti pääsen vielä kivoille päiväreissuille tai vaikka vain parin tunnin retkelle vielä tämän kesän/loman aikana.

    VastaaPoista
  4. Ihana aurinkoinen päivä... ja mikä ihanampaa, kuin mukaan jääneet ihanuudet :D

    VastaaPoista
  5. Vastaukset
    1. Aino-Kaisani, kiitos sinulle, ainahan ne äidit ovat omien lasten silmissä...

      Poista
  6. Harmi kun en päässyt tulemaan, mutta yritän päästä elokuussa:)

    VastaaPoista
  7. Ihana blogi, aivan mielettömiä nuo tuotteet ja upeita kuvia :)

    VastaaPoista
  8. Thank you so much I will go to see your blog for sure!!!
    Have a nice day!
    Päivi

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...