tiistai 31. heinäkuuta 2012

REGARDS from GOTLAND /part 1/sorry, no space for photos...

IHANA GOTLANTI JA ystäväni Anna, sekä Annan kolme lasta...ovat nyt takanapäin. Vietin suloisen pitkän viikonlopun ystäväni kesäpaikassa. Meillä oli hauskaa ja naurettiin paljon, kierreltiin saarta jalan ja autolla, sekä puhuttiin kaikki viimeisen kahden vuoden kuulumiset...voitte kuvitella, että puhetta riitti, niin ettei ehditty kunnolla nukkua!!!
LEVA on fantastinen paikka, jonne kannattaa mennä käymään, vanhoihin maatilarakennuksiin on sijoitettu myymälöitä, kahvila/ravintola jne ja paikalta voi ostaa vaikka talon...modernia vanhan perinteisin Gotlannin rinnalla.
TACK ANNA!!!!
Muistittehan; OPEN HOUSE Espoossa kesäpaikassamme 5.-6.8., ovet auki su 12-16 ja ma 14-18.
TERVETULOA PELLAVA-ostoksille, kahville ja osallistumaan arvontaan!!
By the way The SPACE FOR MY BLOG IS NOW FULL, so I have to think what could I do...Could somebody tell me what to do?? Sain siis ilmoituksen, että käytössä oleva tila on nyt täynnä...en voi ladata kuin muutaman kuvia enää...huh huh, mitähän pitäisi tehdä....

1 kommentti:

  1. En tunne niin hyvin bloggeria, mutta muilta blogipalveluiden tarjoajilta saa ostettua uutta kuvatilaa lisää. Itse käytän wordpress-palvelua ja sieltä saa kuvatilaa niin paljon kuin haluaa, eikä maksa paljon.

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...