perjantai 20. huhtikuuta 2012

IHANA VARSOVA minun makuuni

Good morning...Latte T2O bistrossa

Tuoremehu ja jogurtti hedelmillä, kiitos

Kukat vaihdetaan viikottain, perjantaina eli tänään nämä kukat ovat OUT ja seuraavana aamuna uudet kukat ovat IN.

Iloisten tarjoilijoiden baari matkan varrella kierroksen aikana, jonne eksyin etsimään naistenhuonetta.

A&A bath - kaikkea kylpemiseen, ihastuttava pieni liike

5 kommenttia:

 1. Upeita paikkoja ja kuvia jälleen kerran .Minä en ole vielä rohjennut kuvailla missään kaupoissa sisällä,vaikka mieli on monesti tehnyt! Onko kukaan koskaan kieltänyt sinua kuvaamasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moi, rohkeasti vain kuvaamaan, koskaan ei vielä kukaan ole sanonut, ettei saisi kuvata, yleensä vastaus on että ''tottakai'', ''ilman muuta''. Minulla onkin vielä tulossa muutamia hyviä kohteita täältä ja kiitos uuden arkkitehti-ystäväni, joka on asunut täällä 12v. Odotan kuviasi, anna palaa :)

   Poista
  2. Moi, rohkeasti vain kuvaamaan, koskaan ei vielä kukaan ole sanonut, ettei saisi kuvata, yleensä vastaus on että ''tottakai'', ''ilman muuta''. Minulla onkin vielä tulossa muutamia hyviä kohteita täältä ja kiitos uuden arkkitehti-ystäväni, joka on asunut täällä 12v. Odotan kuviasi, anna palaa :)

   Poista
 2. Täälläpä on uusi valloittava blogi ! Ihana päästä matkalle Varsovaan blogisi kautta. Itse olen haaveillut matkasta Varsovaan tai Krakovaan. Mutta aina päädymme jonnekkin muualle, mieheni kun ei ole hullaantunut ajatuksesta matkustaa Puolaan. Kaunista kotiasi onkin ollut kiva katsella lehtien sivuilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos sanoistasi, pysy matkassani mukana, vielä tulossa kivoja ''MUST'' paikkoja Varsovassa. Varsova on kaunis, ruma, vanhanaikainen ja moderni yhtäaikaa - mielenkiintoisella tavalla, kannattaa tulla tänne...Krakova on todella kaunis kaupunki ja rantakaupunki Gdansk. Nyt täytyy taas välillä postittaa kotikuvia, mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!!!!

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...