keskiviikko 18. huhtikuuta 2012


8 kommenttia:

 1. näyttää niin kovin viihtyisältä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) ja hyvää viikon jatkoa sinulle...ihanaa, viikonloppu lähestyy. :)

   Poista
 2. Sinulla on kiva blogi ja kaunis koti. Lisää kuvia odotellen. Onko miehesi aasiasta vai onko nuorin tyttärenne adoptoitu? Hyvää jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kyllä, nuorimmaisemme olemme adoptoineet Thaimaasta, asuimme siellä kaikkiaan yli kuusi vuotta. Muut neljä lasta ovat biologisia. Kiitos kommentistasi, olen sellainen kotipuuhastelija, vähempikin tietysti riittäisi...mutta kun se puuhastelu on niin kivaa, mukavaa viikon jatkoa sinulle.:)

   Poista
 3. Kauniita kuvia taas! Hih... taidetaan kulkea kumpikin kamera kädessä suurimman osan päivästä, minä enemmän ulkosalla (meillä ei koti ole niin kuvauksellinen, joten...) ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh, onhan tämä vähän ''hullun'' hommaa, mutta kun on niin kiva kuvata ja aina mukavampaa jakaa se omasta mielestä onnistunut otos jonkun toisen kanssa, eiköhän jatketa ja mukavia kuvauksia...

   Poista
 4. Todella kauniita kuvia! Minunkin haaveni ollut joskus adoptoida, mutta se on jäänyt haaveeksi... ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos kommentistasi...adoptiosta vielä...Matilda on tietysti silmäterämme ja auringonpaisteemme...haaveet voivat toteutua,niihin pitää uskoa ja tehdä töitä niiden eteen... minulla on siitä kokemusta... :)

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...