maanantai 7. marraskuuta 2016

INDONESIA, BALI Valon määrä vähenee...minulle se tulee yllätyksenä joka vuosi.
Vajaa viikko sitten palasimme Paratiisista, meille niin tutusta lomapaikasta, Balilta.

Lensimme Suomesta Singaporen kautta ja jäimme sinne yhdeksi yöksi. Ehdimme tavata hyvät ystävämme Annan ja Allanin ja käydä syömässä heidän kanssaan.Valitettavasti kuvat olivat sen verran tummia, etten niitä nyt täällä julkaise.

Balille saavuttiin seuraavana päivänä.
Mieheni golfasi aamulla aikaisin ja me Matildan kanssa nautimme rauhassa aamiaisen ihaillen edessämme avautuvaa merta.

Bali on täynnä upeita ravintolaita, kuten kuvista ehkä huomaattekin.
Voit löytää kodikkaita kahvittelupaikkoja, sekä upeita ja persoonallisia ravintolaita.

Minulle tärkeää oli tietysti viettää aikaa rakkaitteni kanssa, istua autossa matkoillamme paikasta toiseen, mieheni vieressä, nukkua samassa vuoteessa, kinastella ja nauraa vedet silmissä, siitä minä nautin ehkä eniten ja jos mukaan lisää nämä uskomattoman kauniit maisemat, niin tuloshan on taivaallinen.
Matilda kirjoittaa keväällä Varsovan kansainvälisestä koulusta ja lähes koko loma meni koulutehtävien tekoon, koska deadlinet oli asetettu keskelle lomaa :-((. Lapseni otti asian kuitenkin hyvin ja teki sen mikä piti tehdä. 

Kuumuuteen kannattaa varautua, kun suuntaa tänne maanosaan.
Olemme asuneet aikoinaan Kaakkois-Aasiassa kymmenen vuotta ja tiedän miten elimistön termostaatti pitää huolen lämmönsäätelystä,
mutta en tiedä olenko tullut vanhaksi, koska minun termostaattini taitaa olla epäkunnossa, sillä puhkuin ja puhisin pää punaisena ja hikisenä kaduilla kävellessämme ja siunasin pilviä, jota peittosivat kuuman auringon aina hetkeksi.

Takaisin lensimme suoraan Suomeen Singaporen kautta ja matkustusaikaa kertyi lähes kaksikymmentä tuntia, mieheni ja Matilda jatkoivat Helsingistä vielä Varsovaan.

Kun saavuin kotiin, jäi laukkujen purkaminen ja matkavaatteiden pesu siihen, sillä olin saanut jonkin vatsapöpön. Sitä on nyt täällä sairastettu ja viimeinkin tuntuu, että tauti alkaa olla taltutettu ja olen jo syönyt melko normaalisti.

Muistelen tässä nyt kaivaten niitä kuumia päiviä ja kun katson ikkunasta ulos, niin näen valkoisen lumipeitteen.
En sano tähän nyt mitään talven tulosta, sillä tiedän, että me suomalaiset normaalisti rakastamme talvea, minussa lienee jokin vika :-))

Ihanaa viikon jatkoa!!! <3

XX Päivi

15 kommenttia:

 1. Voi ihana mikä paikka...Paratiisi todella.

  VastaaPoista
 2. On kyllä uskomattoman kaunis paikka. Itse olin syyslomalla Ranskassa. Sielläkin oli kivoja paikkoja ja tuli käytyä useammassa paikassa mm. Monacossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, Monacossa ja Ranskassa käynnistäni on jo vuosia aikaa...
   XX

   Poista
 3. I am trying to write my comment to you and something changed :( so here is my 4th try:
  Welcome back Paivi , I missed you here...but I see you had a beautiful holiday...hope it was not to hard to leave the sunshine behind!!
  Hugs Ellen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oih, I am sorry Ellen...what's wrong that it was so difficult to write your comment? I have been so busy here, all the time :-(( I would love to make posting more often...
   Hugs.
   XX

   Poista
 4. Oi Bali, olimme siellä juuri muutama viikko sitten lomalla! Minä päätin olla valittamatta kuumuudesta ja liiasta auringosta, kun tiesin mikä täällä kotona odottaa : ) Mutta nyt taas jaksaa tätäkin, kun sai aimo annoksen valohoitoa Indonesiassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, hyvä päätös olla valimatta kuumuudesta ja liiasta auringosta, sillä todellakin sitä ei juuri ole liiemmin tähän vuodenaikaan täällä.
   XX

   Poista
 5. Oih, näyttää ihanalta... Olisin palmun alla paljon mieluummin kuin täällä tuiskussa ja viimassa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah, näinhän se on, kaikkien suomalaisten pitäisi lakisääteisesti päästä lämpimään tästä kaamoksesta. :-))
   XX

   Poista
 6. Oh no! Niin kauniita kuvia marraskuun keskelle..ja Balille toivon joskus matkustavani :)

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...