sunnuntai 14. elokuuta 2016

INSTAGRAM mondaytosundayhome
Hei,

haluan kiittää ensimmäiseksi teitä lukijoitani, vaikka olen täällä antanut odotuttaa uusia postauksia.
Nyt kävi niin, että taisi olla pisin väli miesmuistiin kahden päivityksen välillä, kokonaiset pari viikkoa.

Kylläpä kyllä, minulla on ''hyvä'' syy siihen, miksi niin laiskasti olen koko kesän päivitellyt blogiani.
Kerron teille nyt salaisuuden, 
olen nimittäin täysin koukussa, addiktoitunut
ja mihinköhän...
No Instagramiin tietysti ja se on selkeästi haitannut blogin päivitysten tekoa ja yleensäkin koko blogimaailmaan liittyvää toimintaa.

Sosiaalinen media toimii sekä hyvässä, että hiukan pahassakin. 
Pahana tavallaan pidän sitä, että se vie melko runsaasti aikaa
ja nostankin hattua niille pienten lasten äideille, joilla on vielä aikaa viihdyttää meitä lukijoita ja seuraajia säännöllisillä päivityksillä monessa paikkaa yhtäaikaa.

Minähän päivittelen omaa facebook sivuani, kauppani fb-sivustoa, sitten tuli vielä Instagram blogini lisäksi, niin joku niistä välttämättäkin kärsii ja nyt se on siis ollut blogini. 

Instagram tilin minulle avasi poikani, joka myöskin päivitti muutamat ensimmäiset kuvat, kuin myöskin tekstit. Vastuu insta-päivityksistä siirtyi kuitenkin pian minulle ja nyt olenkin ahkerasti sitä päivittänyt, vähintään kuva/päivä tahdilla, usein laitan kaksi kuvaa päivässä. Olen tutustunut samalla moniin mielenkiintoisiin ja kauniisiin insta-sivustoihin.

Kesä tosiaan alkaa olla loppumetreillä ja minulla on monia, monia kuvia ihanista tapahtumista tältä kesältä, jotka yritän tässä valikoidusti päivitellä tänne.

Nuorimmaiseni lähti lauantaina takaisin Varsovaan ja mieheni jo aiemmin viikolla, haikealta tuntuu, eikä noihin lähtöihin totu millään.

Nämä nyt tässä julkaisemani kuvat ovat kaikki Instagram sivultani,
tässä linkki siihen:

Ihanaa alkavaa viikkoa teille
ja tulkaahan moikkaamaan kaupalle.
Elokuun aukioloajat:
ti 12-17
ke 12-17
to 12-18

XX

16 kommenttia:

 1. Kiva, täytyy klikata seuraajaksi :). Ihanaa viikkoa!

  VastaaPoista
 2. Olenkin jo lukijasi Instagramin puolellakin..:)

  VastaaPoista
 3. Seuraankin jo sinua instassa. Insta on todella koukuttava, niin paljon kaunista katsottavaa. Koetan kuitenkin rajata seuraamieni tilien määrää, jotta ehtisin edes jonkin verran oikeasti seurata niitä. Olen valinnut seurattavaksi todella visuaalisesti houkuttelevia tilejä ja lisäksi seurailen parin ystävän menoa instan kautta, välillä surffailen muiden seuraamilla tileillä tai hashtagien mukaan.

  VastaaPoista
 4. Kauniita kuvia ja ihania tunnelmia - jälleen kerran. Päivi, ethän Insta-huumassa unohda meitä blogisi lukijoita. :-)

  VastaaPoista
 5. Olen huomannut ihan saman, yhä useammin ja useammin tulee vilkuiltua puhelimesta, mitä uutta instaan on tullut. Mulla on vähän samankaltainen tilanne kuin Lumolla; ei pysty seuraamaan kaikkien kavereiden päivityksiä kun pitää hiukan rajoittaa tulvivan materiaalin määrää. Käytännössä teen niin, että seuraan jotain jonkin aikaa, laitan tauolle sitten joksikin aikaa jne. Mutta Päivi, lukijat varmasti odottavat kuulevansa sinusta ja elämästäsi jatkossakin... Mun mielestä insta ei korvaa blogikirjoittamista kuitenkaan, tai sanotaan niin, että itse ainakin tuotan mieluummin teksiä ja juttuja, ja insta on siinä sivussa tukemassa. Eli tämä on kirjoittajan näkökulma...Tulipa pitkä sepustus, toivottavasti saat punaisesta langasta kiinni ;o)

  VastaaPoista
 6. Voi miten kauniita kuvia olet laittanut meidän iloksemme. Komppaan Maaritia ja toivon,että jaksat edelleen kirjoittaa blogeja elämästäsi. /t. Helena p.s. Tiedän tuon haikeuden tunteen ja kaipuun jonnekin.....

  VastaaPoista
 7. Niin mielelläni luen minäkin juttujasi, vaikka sitten vähä harvemmalla tahdilla. Kuvat ovat aina ihania,niin instassa, kuin blogisi puolellakin, mutta kiva myös lukea kuulumisianne.
  Kiitos vielä kahvista ja munkista tänään...vetäsin vihreät Mos Moshit jalkaan heti kotona ;) ja taitavat pysyä jalassa koko automatkan kotiin asti, niiiiin mukavat ovat ja tyylikkäät.

  VastaaPoista
 8. Hei Päivi!
  Olen hiljattain löytänyt blogisi ja nyt liityin myös instagram-seuraajaksi. Ihailen tätä kauneutta joka täältä huokuu, kiitos kun jaat inspiraatiota :)

  Olisin myös kysynyt, muistatko mistä teidän keittiön saarekkeen päällä oleva liesituuletin on?

  yst. Marie

  VastaaPoista
 9. Ooo mitä silmäkarkkikuvia! Iso tykkäys!

  VastaaPoista
 10. Hei
  Samaa mieltä Marja T:n kanssa; älä unohda blogin seuraajia!

  VastaaPoista
 11. Hei, ruokapöydän alla on viehättävä matto. Kerrotko mistä se on hankittu?

  VastaaPoista
 12. Ihania kuvia, voi vitsit ! :) Taidankin klikata itseni lukijaksi ;)

  VastaaPoista
 13. Voi, näitä sun kuvia! Aivan ihania! Löysin blogisi vasta nyt ja viikonlopun ihanan laiskalla to do -listalla on aikaisempien postauksiesi lukeminen :) Hyvää Viikonloppua!

  VastaaPoista
 14. No ehkä se on niin, että aikaa löytyy blogille just silloin kun siltä tuntuu :) Ihania kuvia taas kerran!!!

  VastaaPoista
 15. Ihania otoksia, ihan kaikki. Voih, minulla ei vielä Nuppu Homelle ole insta-sivua eikä fb-sivua (paitsi henk koht). Pitäisi kait liittyä joukkoon :-) Aika on kuitenkin rajallista, joten olen päättänyt olla lempeä itselleni ja teen nyt asioita, joihin haluan aikani käyttää. Enkä ensi vuonna. Voi hyvin ja kaunista syyskuuta sinulle. terkuin Riitta

  VastaaPoista
 16. Hei kaikille ja MONET, MONET kiitokset kommenteistanne. Liesituuletin on Ikeasta ja matto ystävän peruja.
  Nyt alan juuri tekemään uutta päivitystä, näköillään!!!
  XX Päivi

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...