keskiviikko 7. lokakuuta 2015

SOME THOUGHTS


HEI

täältä kaupalta. Tänään hiljaista,joten on aikaa tehdä kaikenlaista,
mm. päivittää blogia.

Blogirintamallakin on hiljaista, kommentteja ja kirjautumisia melko vähänlaisesti. Ehkä syynä ovat omat huonot valinnat päivityksen aiheiksi, mene ja tiedä. Toisaalta olen aina päivittänyt niitä oman mielenkiinnon kohteita ja se on ollutkin punainen lanka blogissani. 

Monia blogeja on tässä lähiaikoina lopettanut tai jäänyt tauolle ja olen miettinyt syytä siihen.
Toiset kertovat lopettamisen yhteydessä, että into vain on sammunut ja päivittämisestä on tullut vaivalloista pakkopullaa.
Minulla on ollut kerran, ehkä noin vuosi sitten,  sellainen tilanne ja tunne, että mitähän iloa tästä on kenellekkään,
mutta lukijat ovat olleet kannustavia, innostavia ja ihania.

Tässä sitä mennään nyt näin eteenpäin...
ovesta tuli juuri jokin tavarantoimitus, joten menen katsomaan mitä kivaa sieltä oikein saapui kaupalle...

Hyvää viikon jatkoa!

XX Päivi


41 kommenttia:

 1. Hei!
  Minua kiinnostaisi nähdä enemmän kuvia myytävistä vaatteista. Olisin innokas tilaamaan niitä, jos mukavannäköisiä löytyy.

  Terv. Tiina A.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina, yritän kuvata vaatteita facebookin puolelle sitä mukaa kun pystyn ja sellaisia joissa löytyy kokoja, kiitos kommentistasi.
   XX

   Poista
 2. Hello, your shop is lovely, I love the pictures much. So please, keep going:-). Lots of good luck from the Czech Republic. Marcela
  PS: I hope the translator does its job well so that I understand your words properly.:-)

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma kaupassasi ja kaikkea houkuttelevaa on esillä. Toivottavasti jaksat pitää blogia, se on aina niin inspiroiva ja mukava tuulehdus arkeen. Oikein hyvää loppuviikkoa. / t. Helena :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Helena sanoistasi, en minä blogia ole lopettamassa, ainakaan vielä :-))
   XX

   Poista
 4. Olen miettinyt vähän samaa, että latausten määrä on vähentynyt. Mielestäni se liittyi ainakin jonkin verran blogilistan loppumiseen. Se oli niin iso liikenneväylä ja kaikki ne ihmiset, jotka sitä kautta seurasivat tai kävivät sattumalta, eivät välttämättä enää löydä blogeihin. Kaikilla on ohimeneviä jaksoja, jolloin päivittäminen tuntuu raskaalta tai pakkopullalta. Silloin on otettava aikaa ja jätettävä blogi vaikka hetkeksi. Yleensä sillä se helpottuu. Itselleni on ollut tämä syksy haastava kun on ollut niin paljon muita hommia, ettei kuvaamiselle tahdo löytyä sopivaa hetkeä. Ihania tavaroita kaupallasi, täytyy piipahtaa käymään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ainakin luin Blogilistan kautta, enkä ole keksinyt uutta listausta tilalle. Bloglovinin olen ladannut, mutta se ei vaan ole sama asia. Tottumiskysymys?
   Jatka, Päivi, ihmeessä postauksiasi juuri siihen tahtiin ja niistä aiheista, miten parhaimmaksi koet. Lukijoiden postaustoiveisiin toki toisinaan on mukava vastata, mutta omasta mielestäni tunnistettava kädenjälkesi ovat nimenomaan ihanat, tunnelmalliset ja runsaat valokuvat, joita ainakin itse käyn fiilistelemässä useastikin.
   Kauppasi on nyt elinkeinosi ja luonnollisesti postaat siitä useammin kuin aiemmin, vaikka se joitakin närästäisi.
   Oikein hyvää, aurinkoista viikonloppua ja tsemppiä :)

   Poista
  2. Hei Kati, ei tässä innostus vielä ole loppunut ja toivottavasti ei lopukkaan :-)) Kiitos kommentistasi!
   Johanna, kiitos myös sinulle kannustuksestasi. Kauppa on osa elämääni ja siitähän blogini kertoo, joten se aihe tulee pysymään mukana ihan väkisinkin :-)) Kyllä se näyttää joitakin närästävän,mutta onneksi täällä ei ole pakko käydä. Kiitos vielä sinulle.
   XX

   Poista
 5. Samaa olen ollut huomaavinani, aika hiljakseen monet blogit päivittyvät...tosin olen blogien suurkuluttaja ja aina valmiina lukemaan uusimmat päivitykset. Ehkä vietän hieman liikaa aikaa koneella ;) Varmaan syksyn saapuminen saa kaikki käymään hitaammalla, mikä sinänsä on mukavaa.
  Toivottavasti jaksat kuvailla ja kirjoitella, vaikka sitten vähän harvemmin.
  Aivan ihana tuo neliskanttinen puujakkara.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, monet pitävät taukoa tai lopettavat ja osasyynä on tietty, että se vie paljon aikaa ja sitten ihmiset saavat paljon kuraa niskaansa. Kyllähän minä jatkan :-))
   XX

   Poista
 6. Älä yhtään epäile, että päivityksiesi aiheet olisivat tylsiä. Ilman muuta kirjoitat sellaisista asioista, jotka ovat sinulle tärkeitä ja joita haluat jakaa meidän kanssa. Päivi, sun blogi on ehdottomasti parhaimpia joihin olen törmännyt. Ulkoasu on selkeä, kieli kaunista suomea ja upeita kuvia. Keep going!

  VastaaPoista
 7. Ohh Nooo......don't even think about stopping your blog !!!!! I love to visit and look at your lovely pictures and read your thoughts . It feels like having a friend !
  hugs Ellen

  VastaaPoista
 8. Päivi-ihanainen!
  Joka ikinen päivä katson, että onko päivityksiä. Tämän blogin kauneus auttaa uskomaan huomiseen kaikkien näiden, ei niin mukavien, asioiden keskellä.
  Älä lopeta, please!
  Ja yritän kovasti myös kannustaa sinua jatkamaan ihanan putiikkisi parissa!
  Oikein ihanaa ja kaunista päviää sinulle ja Bealle rapsutuksia <3

  ella

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuhannet kiitokset Ella!!! <3 Rapsutan Beaa parasta aikaa...terkut menivät perille.
   XX

   Poista
 9. Taalla Frankfurtissa ainakin seurataan ihanaa blogiasi saannollisesti. Ja ihaillaan kuviasi seka kaupan kauniita tuotteita! Minusta blogiaiheesi ovat mielenkiintoisia ja blogin kauneus piristaa harmaita paivia. Syysterveiset Saksasta! T: Kaisa L

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Monet kiitokset Kaisa ja ihanaa syksyä sinne Saksaan!
   XX

   Poista
 10. Sisustustyylisi ja kauniit kuvasi ovat ilo silmälle. Tarinasi ovat lämminhenkisiä ja maanläheisiä. Minusta on ihana lukea kuinka kauniisti kerrot perheestäsi ja itsellesi tärkeistä asioista. Odotan aina innokkaasti uusia päivityksiä. Toivottavasti jaksat jatkaa vielä pitkään. Aurinkoista syksyä! T: Heli N, Etelä-Savo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Heli, ei tässä mitään hätää ja kirjoittelen edelleen, ei tämä tähän lopu :-)) Kiitos!
   XX

   Poista
 11. Kävin blogissasi vielä runsas vuosi sitten ihan päivittäin. Oli kiva seurata elämänmakuista blogia iloineen ja suruineen, kodistasi, perheestäsi, ystävistäsi, vaatteistasi, ruoasta, ihan kaikesta arkielämään kuuluvista asioista. Nykyisin blogisi on lähinnä ihanan kauppasi kuvia ja tuntuu kuin mitään ei enää tapahtuisi. Kerran ajattelinkin, että elämäsi on niin paljon muuttunut, että eihän sitä voi keksimällä keksiä joka päivä eri aiheita. Tuo postauksesi lastesi somen käytöstä oli tosi kiva piristys pitkästä aikaa. Näin se elämä vaan menee...välillä lujempaa ja välillä hiljempaa ja sen mukana menevät yleensä blogien päivityksetkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, että viitsit kuitenkin kommentoida. Näinhän se elämä muuttuu, nyt pikku-kauppani on tärkeä osa elämääni ja siksi siitäkin pitää päivittää jatkossakin. Kyllä elämässäni tapahtuu edelleenkin paljon asioita, kaikki tapahtumat eivät vain aina päädy tänne blogiini. Hyvää syksyn jatkoa sinne.
   XX

   Poista
 12. Pakko laittaa myöskin kommenttia ja olen aivan samaa mieltä toisen anonyymin kanssa.
  Itse siis myöskin aiemmin kävin kurkkaamassa postauksia joka pv.,nykyisin ehkä kerran kahdessa viikossa,joskus kerran viikossa..
  aiheena siis on kauppasi ja lähestulkoon samat kuvat ja tuntuu todellakin ettei mitään uutta tapahdu,siksi harvemmat käynnit..vaikka blogisi mukava onkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos myös sinulle kommentistasi ja mukava kuulla, että käyt tällä kurkkaamassa, vaikka harvakseltaan. Minua täällä hymyilyttää tuo lauseesi: ''aiheena siis on kauppasi ja lähestulkoon samat kuvat ja tuntuu todellakin ettei mitään uutta tapahdu...'' Blogini on nimenomaan tarina minun elämästäni ja tämä on nyt tätä, kauppa kuuluu tiiviisti jokaiseen päivääni, joten siitä tulee päivityksiä edelleenkin ja elämässäni tapahtuu paljonkin uuttaa, mutta kaikki tapahtumat eivät aina päädy tänne, suurin osa kuitenkin. Oikein suloista syksyn jatkoa sinne!
   XX

   Poista
 13. Ihana blogi sulla,kauniita kuvia. Jatka vaan.

  VastaaPoista
 14. Blogisi on yksi ehdoton suosikkini:) En toki kommentoi juuri koskaan, olen vain sellainen selailija. Olen saanut sinulta paljon inspiraatiota omaan sisustukseen. Näen monta kohtaa omassa kotona toisella tavalla kuin aiemmin. Blogiasi lukee aina hymy huulilla, siitä huokuu lämminhenkisyys ja ilo. Onhan se varmasti haastavaa kirjoittaa ja kuvata monta kertaa viikossa. Se vie aikaa ja lukijat odottavat koko ajan uusia juttuja. Ei kenenkään elämä niin mene. Tämän ajan ihmiset odottavat koko ajan uutta nopealla tempolla. Heti ollaan kommentoimassa, jos blogi ei päivity tarpeeksi nopeasti, kuvat ovat jo ennen nähtyjä, ei ole uutta sisustuksessa, vaatteet vanhoja. Lopetetaan vaatiminen; otetaan ilolla vastaan se mitä toiset meille haluavat tarjota. Kaikki asiat menevät niin että niissä on nousuja ja laskuja, oli sitten kysymyksessä kasvu tai kehitys, elämänmeno tai auringonkierto. Annetaan kaikille mahdollisuus. Jatka blogiasi hyvillä mielin. Ja onhan se luonnollista, että liikkeen kuvat näkyvät blogissa. Sehän on loistava kanava esitellä tuotteita. Hyvää syksyn jatkoa toivoo innokas lukijasi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kovin iloinen ja otettu kommentistasi ja aion varmaankin käyttää lainausta siitä jossakin päivityksessä, jos se vain on ok sinulle, sillä olen niin samaa mieltä kanssasi, kiitos! Oikein hyvää syksyä myöskin sinne.
   XX

   Poista
  2. Teksti on vapaasti lainattavissa. Kiitos kauniista sanoistasi:)

   Poista
 15. Sama homma täällä..saattaa olla päiviä että n.500-1000 lukijaa vähemmän /pv mitä yleensä! :O Todella kumma juttu, kesällä tuo alkoi. Vaikka kuinka yritän päivittää ja muka keksiä repäiseviä otsikoita, niin eipä vaan lukijoita ole niin kuin ennen. Väkisinkin vähän mietityttää ja vähän masentaakin..höh..MUTTA "hyvä" kuulla etten ole yksin "ongelmani" kanssa. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tärkeintähän on, että itse nautit blogisi pitämisestä, minä en niinkään välitä siitä, vaikka ''katsojaluvut'' välillä laskisivatkin, se ei ole minulle mikään ''must'', enkä juurikaan niitä edes käy katsomassa. Ehkä ihmiset ovat someähkyssä, niinkuin joku kommentoikin. Nautinnollisia hetkiä sinulle kauniin blogisi parissa ja ihanaa syksyä!!
   XX

   Poista
 16. Minä luen, mutta kommentoin enää harvoin kun yhteydet täältä maailmalta ovat niin huonot. Kirjoitan omaa blogia ihan omaksi iloksi ja muistoksi, sillä ei se kiinnosta juuri ketään. Ehkä aiheet ovat tylsiä? Mutta jos kirjoitan, että minulla on säpinää K....n presidentin kanssa? Tulisikohan kommentteja ja vankilaa ? Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha ha Sari, yritäpä tuota säpinä juttua ja suosio on taattu :-)) joskin vankilaa kannattaa välttää! Hyvää alkavaa viikkoa!
   XX

   Poista
 17. Minä ennustan, että ihmisillä alkaa olla some-ähky ja tekniikkaähky. Lähes kaikki on nykyään sähköistä niin töissä kuin paljon kotonakin esim. laskuja maksettaessa, yhteyttä pidettäessä jne. Sähköpostiin tulee mainoksia tuutin täydeltä, älypuhelin on kasvanut monen suomalaisen käteen kiinni. Informaatiota tulee yksinkertaisesti liikaa eikä ihmistä ole rakennettu vastaanottamaan sitä kaikkea. Keskittymiskyky heikkenee ja pää väsyy. Kenties blogien seuraajienkin kohdalla on käynyt ainakin osittain näin. Silmäillään ehkä teksti läpi, mutta tuskin kommentoidaan. Tai ei jakseta edes klikata linkkiä auki. Uusi sohva, vaate tai laihdutusvalmiste ei enää ylitä kynnystä, kun monilla on kaikkea liikaa ja päinvastoin yritetään päästä ylimääräisestä tavarasta eroon. Mielestäni aikuisten värityskirjat ovat todiste siitä, että ihmisellä on tarve, ainakin osittain, palata yksinkertaisten, hidasta tekemistä ja keskittymistä vaativien kauniiden asioiden pariin. Odotan mielenkiinnolla, mitä koululaiset, jotka eivät enää ensi syksystä 2016 opettele käsialakirjoitusta, ovat mieltä opetuksen sähköistymisestä yhä edelleen, kun muutama vuosi tai vuosikymmen on kulunut.. Jo nyt kuulee lapsilta kommentteja, jos koulussa luetaan jotain romaania, että e-kirjan sijaan halutaan perinteisiä paperiversioita ja lukiolaiset toteavat sähköisistä alustoista, että ei kai taas niitä. Tämä pohdinta meni nyt vähän kauas bloggaamisesta, mutta luulen, että kaikki edellä mainittu liittyy liikaähkyyn nimeltä tekniikka. Tietokoneet, ipadit, älypuhelimet ja mitä niitä kaikkia onkaan ovat hyviä renkejä, mutta huonoja isäntiä. Ennustan, että blogeista tulevat jatkamaan lukijoiden suosiossa ne, joissa on jotain omakohtaista pohdintaa, elämänmakuisia kokemuksia, hyvän mielen aiheita ja jotain sellaista, joka koskettaa ihmistä ja johon voi samaistua. Nasevaa kirjoitustyyliä unohtamatta. Hyvää viikonloppua t. vakkarilukijasi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, tiedätkö minä luulen, että olet oikeassa. Olemme oppineet haluamaan koko ajan jotakin uutta ja mielellään mullistavaa, eikä mikään oikein tunnu miltään.
   Aion jatkaa tätä ja toivottavasti samalla tyylillä. Kiitos sinulle hienosta kommentistasi ja oikein hyvää alkavaa viikkoa!
   XX

   Poista
  2. Juuri tuo, mitä vastauksessasi kirjoitit: "Olemme oppineet haluamaan koko ajan jotakin uutta ja mielellään mullistavaa, eikä mikään oikein tunnu miltään." Se on niin valitettavan totta. Ei bloggaajan tehtävä ole tuottaa lukijoilleen jatkuvia elämyksiä. Se on loputon tie, jolta ei ole paluuta. Päinvastoin odotus, se on mukavaa lukijankin kannalta, kun käy klikkaamassa seuraamiaan blogeja ja saa "jännittää", olisiko joku kirjoittanut jotain. Joskus pitää "pettyä" (voi, voi!) monta päivää, mutta eikö se olekin elämän suola. Uusi postaus on sitten sitäkin iloisempi yllätys. Kiitos sinulle paitsi blogistasi, myös siitä, että vastaat aina lukijoittesi kommentteihin. Se ei ole itsestäänselvyys kaikkien bloggaajien kohdalla. Mielestäni vastaaminen osoittaa fiksuutta ja hyvää käytöstä. Tietenkin, jos kommentti ei ole rakentava tai loukkaa, voi sen jättää huomiotta. Tosin sekin ilahduttaa lukijaa, kun huomaa, miten neutraalisti ja kypsästi bloggaaja voi vastata ikäväänkin kommenttiin. Hyvän mielen syksyä sinulle, Päivi, ja kiitos, että ilahdutat meitä. Terv. vakkarilukijasi

   Poista
 18. Todella inspiroiva blogi. Kauniita kuvia ja tarinoita. Ehdottomasti yksi parhaista blogeista! En yleensä kommentoi ja välillä voi mennä viikkoja että en kerkiä seuraamaan blogia, mutta sitten taas ahmin monta postausta kerralla. Jatka samaan tyyliin!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi, monet kiitokset kannustuksestasi, tuntuu hyvältä...
   XX

   Poista
 19. Tämä on ehdottomasti suosikkiblogini. En ole ennen kommentoinut, mutta jokaisen päivityksen luen innolla ja katselen kauniita kuvia. Elämäsi muistuttaa välillä kovasti omaani - olen ollut ulkosuomalainen jo 25 vuotta, ja tunnistan monet ajatuksesi. Myös lasten kasvamisen haikeus tuntuu niin tutulle. He muuten kävivät myöskin ASW:tä Varsovassa aikoinaan. Kiitos todella paljon tästä lämminhenkisestä blogistasi, Päivi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, ulkosuomalaiset lukevat selvästi toinen toisiaan rivienkin välistä. Niin, että lapsesi ovat käyneet samaa koulua kuin meidänkin lapset siellä Varsovassa :-)) Kiitos paljon kommentistasi, olipa mukava, että teit sen.
   XX

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...