sunnuntai 2. marraskuuta 2014

ALL SAINTS' DAY












Pyhäinpäivä meni mukavasti, kun oli hyvää seuraa. Minulla oli putiikki auki pari tuntia ja sen jälkeen
ystäväni Maarit (Matildan kummitäti) tuli viettämään kanssani pyhäpäivää. 

Ensin kävimme pienellä metsälenkillä ja Bea oli tietty mukana (Bea-paralla on valeraskaus ja oireet ovat voimakkaat. Se on ärtynyt ja saattaa jopa murista minulle kun hätistän sitä pois nukkamakoristaan, ruokahaluton, maiskuttaa, luultavasti pahoinvoinnin seurauksena,  kuopii ja on niin, niin alakuloinen) 
Ilma oli ihanan aurinkoinen eilen, ainakin täällä Etelä-Suomessa (toista on tänään, vettä tulee nimittäin kuin aisaa...). Tulimme sitten meille ja päätettiin oikein rellestää ja korkattiin Coronat reippaan kävelylenkin päälle. 

Maarit haki puut ja laitettiin takkaan tulet. Ruuaksi paistoin ahvenia marinoitujen kasvisten kera kuskus-pedillä. Ruoka oli hyvää, helppoa ja kevyttä. Jälkkäriksi juotiin kahvit toscakakun kera. Istuttiin sitten takan ääressä villasukat jalassa pimenevässä illassa. Tämähän on juuri sitä elämän luxusta. Toivottavasti teillä oli myös miellyttävä Pyhäinpäivä. Tänään onkin sitten sellainen pyjamapäivä, paljon oli tekemistä, mutta aika vahän on tullut tehtyä...

Mukavaa arkea tulevaan viikkoon!

XX Päivi

14 kommenttia:

  1. Kivan tuntuinen pyhä päivä siellä ollut, metsäretket on parhautta<3
    Kivaa tulevaa viikkoa Päiville:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilma oli niin kaunis lauantaina.
      Sinne mukavaa alkavaa viikkoa.
      XX

      Poista
  2. Ihanat tunnelmat teillä ollut siellä....niin kaipaan hämyisiä takkailtoja.
    Lupasin lapsille jo vähän jouluvaloja laittaa viikonloppuna, mutta +19 'kesä-säässä' en saanut ihan siitä fiiliksestä vielä kiinni. Ehkä ens viikonloppuna sitten.
    Maaritille terveisiä ! Olette kuin siskokset, sävy-sävyyn.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, ei kyllä kuulosta pahalle tuo lämpötila. Kyllä niitä kynttilöitä mielellään polttelisi iltahämärissä, vaikka lämmintä olisikin.
      Pian nähdään.
      XX

      Poista
  3. Voiiii ihanat kuvat teistä!! <3 <3 <3

    VastaaPoista
  4. Ihanan syksyisiä kuvia villapaitoineen ja sammalmetsineen!
    Olen ihaillut aikaisemminkin kauniita ja herkullisen näköisiä ruokakuviasi, voi meilkein haistaa ja maistaa täältä ruudun toiselta puolelta. Olisi kiva saada teksteihisi lisäksi myös reseptejä.
    Sara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Sara, kiitos kommentistasi. En viitsinyt laittaa tästä reseptiä, koska olen laittanut kyseisen reseptin jo varmasti parikin kertaa tänne, mutta tuo oli hyvä vinkki ja lupaan jatkossa laittaa reseptit, useat ovat kyllä ihan omasta :-))
      XX

      Poista
  5. Perfect Paivi !!! What a lovely day...good weather , good beer , good food and best of all GOOD FRIENDS .
    Thank you, for understanding about my parents.
    Have a good week Ellen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Thank you Ellen, it was a nice day.
      I really hope your parents are doing good.
      XX

      Poista
  6. Voi Miten Ihania kuvia taas - sinä se olet niin taitava ja muutenkin tunnelmallista!!
    Halit!

    VastaaPoista
  7. Heipsan Päivi! Yritin etsiä tietoa olisitko kertonut tarkemmin jossain keittiöstänne (ymmärrän toki jos et yksityiskohtiin halua mennä). Meillä uudisrakennuksen keittiösuunnittelu meneillään ja kun katselin pinterest-kansiotani, huomasin sinne kertyvän yhä enemmän vetimettömään keittiöön liittyviä kuvia. Pystytkö kertomaan keneltä toimittajalta otitte keittiön? Betonitasot taitaa meillä jäädä haaveiksi, mutta ihan kivan tason löysin yhdeltä toimittajalta, kaapistot ehkä toiselta, huhheijaa, onneksi tämä ei ole jokavuotista :)
    Susanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Susanna, keittiömme on tanskalaisen HTH-keittiön mallistosta, juuri tuo kuvissani oleva rouva on suunnitellut kanssani keittiön ja toimii keittiösuunnittelijana HTH:lla. Itse halusin vetimettömän ja mattapintaisen, sekä niin, että pakastin, jääkaappi, sekä astianpesukone ovat integroitu. Lähinnä mietin, että keittiön on hyvä olla vähäeleinen, jolloin se on ajaton vuosien saatossa. Remontti vaatii hermoja ja kuten sanoit, onneksi sitä ei tehdä joka vuosi :-))
      Tsemppiä sinne!!
      XX

      Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...