lauantai 7. syyskuuta 2013

INTERIOR DESIGN TIPS from my album / PART 3






Lauantaita täältä, tässä nurkassa nyt kökötän, en siksi että olisin joutunut nurkkaan pahanteosta, vaan teen tätä päivitystä tässä ja nyt,
Mies huikkasi korvaan aamulla seitsemän jälkeen heipat kun innoissaan lähti golfkentälle.
Lapset ovat huoneissaan puolihorroksessa, minulla musiikki soi ja kahvikuppi vieressä...ulkona upea kesäilma ja pikku-Bea jaloissa kuten aina. Mikäs tässä :-))
Seuraava kuvapamaus on taas niitä jo aikaisemmin julkaisemiani kuvia blogialbumistani, osa on siis nähnyt ne jo aiemmin ja paljonhan se on yhden sohvan tai tuolin ympärillä pyörimistä, kahvikuppi idästä ja lännestä päin kuvattuna, sellaista arkea...


Seinällä pääni yläpuolella muuten kuva minusta ja miehestäni kaksikymmentä vuotta sitten...minulla ruskea tukka ja miehelläkin hiukset päässä... :-))




















































NAUTITAAN ELÄMÄSTÄ...
suloistakin suloisempaa viikonloppua!
XX Päivi

37 kommenttia:

  1. Kivoja harmoonisia ideoita. Niinpä, nautitaan kesäiset päivästä. Minua odottaa kotona valmis hyvältä tuoksuva ruoka, kun pääsen täältä töistä kotiin. Vähän kivoja ompeluhommiakin ois tiedossa ;-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulostaa hyvälle päästä valmiin ruuan ääreen töiden jälkeen...
      Xx

      Poista
  2. Ihania kuvia, hurmaavia kerrassaan! Kodikasta ja lämmintä. :)

    VastaaPoista
  3. Suurkiitokset ihana Päivi tästä juttusarjasta ja upeista kuvista! Sulla on hyvä maku! Mä toivon, että jonain päivänä myös meidän kotimme olisi yhtä kodikas ja eletty elämä/ menneisyys näkyisi kodissamme yhtä viehkolla tavalla.

    Kaunista syysviikonloppua! ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Sally, sinulla on niin kaunis koti täynnä herkullisia ideoita. Hyvä esteettinen silmä ja kädentaito on sinulla kyllä niin hallussa. :-))

      Poista
  4. Hei Päivi, meidän aamu on sitten alkanut samoin kuvioin (miehet;). Voisin katsella näitä sinun kuviasi vaikka pienen ikuisuuden.
    Ihanaa viikonlopun jatkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu golfia harrastavat miehet :-))
      Mukavaa sunnuntaita.
      XX

      Poista
  5. Olipa ihana kotikatsaus.Näitä kuvia kyllä katselen monta kertaa.Pellavalakanat ovat kyllä aivan ihanat kuvissa ja käytössä! Kesäisen lämmintä on täälläkin.Puutarhassa oli pensaiden siirtelypäivä,nyt taisi kottikärryt lähteä työhanskoista.... Ihanaa viikonloppua Päivi!/Terveisin Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Helena, kiitos pellava on kieltämättä houkutteleva...ryppyisenäkin :-))
      Toivottavasti pensaat ovat siirtyneet suosiolla.
      XX

      Poista
  6. Kun yhdistää hyvän maun kauniiden esineiden kanssa sekä harmonisen värimaailman ja kaiken tämän osaa vielä kuvata hyvin, niin ei voi kun huokaista ihastuksesta, kun näkee mitä siitä syntyy! Kiitos jälleen! Hyvää lauantaita myös sinne!

    VastaaPoista
  7. Sinulla on kyllä kaunis koti!

    VastaaPoista
  8. Kauniita kuvia jälleen kerran! Mukavaa viikonloppua :)

    VastaaPoista
  9. Ihana tuo emalimuki sydämineen!

    VastaaPoista
  10. Hurmaavia kuvia kauniista kodista <3

    VastaaPoista
  11. Love your mix of pics and your style! Xx Nilla

    VastaaPoista
  12. Suloistakin suloisempi kollaasi, taas kerran. Kiitos viestistä, sait kyllä oikein ajatusten mylläkän aikaiseksi;)! Varsin mukavan sellaisen. Vastailen ihan tuota pikaa, menossa on viikonloppu duunin merkeissä. Rutistukset.

    VastaaPoista
  13. Kiitos jälleen! Nämä sinun tarjoamat KUVAHERKUT lienevätkin ainoita herkkuja, jotka eivät kerry vyötärölle. Ja ovat NIIN ruokkivia silmille ja mielelle:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No, kiitos, sehän on mukava kuulla, pitänee minun alkaa vaan herkuttelemaan kaikilla kuvilla ja jättää makean syöminen pois. :-))
      XX

      Poista
  14. Todella kauniita ja tunnelmallisia kuvia, kuten Sinulla aina. Ja nuo omat kuvasi, olet mielenkiintoinen sekoitelma mummomaisuutta ja trendikkyyttä, upea nainen!

    VastaaPoista
  15. Kivan näköiset kahvilusikat kuvassa. Onko ne puolalaisia vai saisiko niitä Suomesta? Jossakin aikaisemmassa kahvikuppi-kuvassa sinulla oli toisenlaiset lusikat. Niissä oli suorat varret ja jonkunlaiset lenkinmuotoiset koristeet päissä.... muistanko oikein??? Ei niitä sattuisi Suomesta saamaan? Esim pop up myynneistäsi. Kivat sellaiset lusikat olisi minunkin perheeni kahvipöydässä. Tosin mies aina valittaa että astiat eivät kaappeihin kohta enää mahdu. Mutta eihän lusikat vie paljon tilaa.
    Kiitos tunnelmallisista kotikuvistasi.Niiden parissa on mukava rentoutua ja tunnelmoida. Odotan innolla syksyisiä ja jouluisia kuvapäivityksiäsi. Kuvista saa hyviä vinkkejä omaankin kotiin.
    Anniina :)

    VastaaPoista
  16. Kiitos jälleen kerran ihanista kuvista. Vaaleat hiukset kyllä pukee sinua. Oletko saamassa huiveja myyntiin?
    T.Anneli

    VastaaPoista
  17. Hip Hei miten ihania tunnelma kuvia jälleen

    Mukavaa sunnuntaita

    t.Sanna

    VastaaPoista
  18. Ei voi muuta kuin huokailla taas ihastuksesta. Niin kauniita kuvia. Kiitos kun jaat ne kanssamme! :)

    VastaaPoista
  19. Niin rauhallisen kaunista, ihan mieli leppää kuviasi tuijotellessa:) Ihana valakonen pusero ja neulekin näyttäs olevan samanmerkkinen, mistähän olet hankkinut ?

    VastaaPoista
  20. mom, you took a selfie(picture of yourself in the mirror) forever young? haha. miss you!

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...