keskiviikko 12. joulukuuta 2012

FALL for ME my DEAR...HUOMENTA, tässä vielä aamun hämärässä lapset odottavat koulubussia (bussi tulee 7.30), on mukava aloittaa päivä kynttilänvalossa. Kävin eilen vielä hakemassa viimeisiä lahjoja Suomeen ja käteeni tarttui tämä T-paita Matildalle: FALL fo ME my DEAR...oli jotenkin jouluinen johtuen tuosta peuran päästä. Varsovaan on rantautunut uusi liike: American Eagle. Kivoja nuorekkaita vaatteita kohtuuhintaan alkaen koosta xxs aina xl:ään. Varsovan tarjonta vaaatekauppojen suhteen on mitä mainioin, löytyy kaikkea joka makuun; edullisista merkeistä aina ns. merkkituotteisiin. Nyt voi jättää onneksi nämä ostokset vähäksi aikaa ja ajatukset kääntyvät jo väkisinkin joululomaan Suomessa, täältä tullaan...enää vajaa kolme kokonaista päivää, huominen ja ylihuominen...
HAVE A VERY GOOD WEDNESDAY AND THURSDAY etc.
XX Päivi

14 kommenttia:

 1. Kaunista!

  Täälläkin aamut aloitellaan aina kynttilän valossa.;)

  VastaaPoista
 2. Aaaawww Matilda <3 <3 Ihanat kuvat :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikku-siskosi odottaa niin joulua ja matkaa Suomeen <3<3.
   XX

   Poista
 3. Voi kun on suloisia kuvia, etenkin tämä mallityttö. Hauska T-paita, sopis varmaan "hieman" vanhemmallekin henkilölle:), mistähän sais? ja muuten ne upeat matot aiemmassa postauksessa, voiko tilata? Kiitos ihanasta blogista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raija kommentistasi, mallityttö on nuorimmaiseni, Varsovastahan niitä paitoja saa...Mistähän matoista on kysymys? Ihanaa loppuviikkoa sinulle!
   XX

   Poista
 4. Oi että, American Eagle <3 Aivan ihana kauppa! Onneksi kohta pääsee Jenkkilän suunnille itsekin hypistelemään niitä vaatteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oletko lähdössä Amerikkaan joululomalla? Hyvää matkaa ja nyt mukavaa loppuviikkoa!
   XX

   Poista
 5. Lämpöä ja läheisyyttä huokuvia kuvia!

  VastaaPoista
 6. American Eagle on mun miehen suosikki, ollut jo vuosia ja jenkkilän matkoiltaan hän niitä aina ostelee itselleen. Päivi, tuo t-paidan sarvipää-kuva voisi olla ihan kiva idea painattaa sun pellavatyynyihinkin :-) Minulla jatkuu vielä virkkaushommat muutaman joululahjan tiimoilta - kivaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei ja kiitos kommentistasi ja ideasta ja suloista loppuviikkoa sinne.
   xx

   Poista
 7. Hauska paita ja Matilda on kaunis malli kuten aina.

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...