tiistai 28. elokuuta 2012

WE LOVE YOU... Bea

ALEKSI & Bea
Kaikkihan me rakastamme perheemme pienintä...Shih Tzu-koiraamme Beaa!!! Bea on kaikessa mukana ja on matkustanutkin paljon kanssamme mm. ympäri Eurooppaa. Näissä kuvissa ollaan kuitenkin turvallisesti kotona.
Kaikille paljon terveisiä täältä Varsovasta / BEST REGARDS FROM WARSAW!!

13 kommenttia:

 1. Voih, miten suloisia kuvia Beasta. Prinsessalla näyttäisi olevan uusi kampaus, aika rock. Ines ja Doris lähettävät haukahdukset Bealle Münchenistä. Doris juuri toipunut 3pvn oksentelusta. Ilmeisesti matkalla Ruotsin, Tanskan ja Saksan halki nappasi jonkun pöpön.
  Hyviä vointeja teille kaikille!

  Tiina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Tiina, tiedätkö ajattelin sinua kovasti ja mietin mitä sinne kuuluu ja kun avasin koneen, oli ensimmäinen komentti sinun. Tosi paljon terveisiä sinne Saksaan.Voi Dorista :( (puhnumerosi?)
   XX Päivi

   Poista
 2. Ihania kuvia, oikein tunteita huokuvia ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei Marru, Kiitos kommentistasi ja mukavaa alkanutta/alkavaa syksyä!

   Poista
 3. Söpö pieni koira! Kyllä meidänkin Viivi pyörii kokoajan mukana ja saa kaikilta helliä rapsutuksia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, nänhän se on näiden söpöliinien kanssa, aina joku hellimässä! :)

   Poista
 4. Bea onkin hurmaava söpöliini!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bealla leikattiin karva liian lyhyeksi...näyttää vähän pieneltä lehmältä kun ihon laikut kuultavat läpi, turkki pitäisi olla vähän pidempi, jos muistat...mutta näillä mennään nyt! :)

   Poista
 5. Oih miten hellyyttävän näköinen pikku hauva. Meillä on niin niin kova koirakuume meneillään (sitä on tosin jatkunut jo muutaman vuoden), että mitä todennäköisemmin saamme perheenlisäystä viimeistään ensi keväällä. Ihania valokuvia sun blogissa :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentistasi, suosittelen koiranottamista, kevät on hyvä aika ottaa koiravauva! Siihen asti vaan unelmointia pienokaisesta. :)
   Päivi

   Poista
  2. (Hei, voipi olla, että tulee nyt kaksi kommenttia, kone oikuttelee.) Kiitos paljon kommentistasi, toivottavasti saatte koiravauvan keväällä, ovat niin ihania!!Kevät on hyvä aika ottaa koira taloon. :)
   Päivi

   Poista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...