perjantai 26. heinäkuuta 2013

WITH FRIENDS




Hei vaan!
Kesän toinen ja viimeinen POP UP on  perjantaina ja lauantaina vielä ennen lähtöäni takaisin Varsovaan.
Uutta uuninkestävää keramiikkaa tulossa (toivottavasti nyt saapuu alkavalla viikolla, olen täällä jännityksessä).
Ihanat leidit Espanjasta laittoivat italialaiset huivit pakettiin ja postiin minulle viikko sitten, joten niitäkin tässä odotan saapuvaksi.
Paljon tarjouksia on luvassa ja kahvipannu tietysti kuumana.
Kiitos teille kaikille myös tilauksistanne koskien pellavavuodevaatteita, aika monta pakettia olen lähettänyt ja jokunen on vieläkin matkalla uudelle omistajalle. Jos vielä haluat tilata pääkaupunkiseudun ulkopuolelle vuodevaatteita niin toimitan mielelläni ja vielä tämän kesän tarjouksena ilman postimaksua.

TERVETULOA kesäkotiimme kahville ja ostoksille.
XX Päivi
















Herkuteltu on, kuten kuvista näkyy. Ystäväpariskunta oli kanssamme iltaa viettämässä.
Tarkoitus oli laittaa vähän matkakuvia ''maakuntamatkaltamme'', mutta tämä uuden koneen käyttö saa minut lähes järjiltäni ja postaukseen meni tupla-aika, kun kuvat ja tekstit häipyvät aina johonkin avaruuteen kun vain hipaisenkin pikkurillillä väärää paikkaa...HALUAN VANHAN KONEENI TAKAISIN...
Kyllä kai se tästä lähtee ja pakkohan minun on oppia tämän uuden koneen käyttö.
Meillä on miehen kanssa kalenterit (paitsi minulla ei ole oikeaa kalenteria) ihan täynnä. Kolmen viikon aikana hoidetaan kokonaisen vuoden tapaamiset, illanistujaiset, kotimaan matkat jne omien lasten, sukulaisten ja ystävien kanssa, joten yhtään ns. hukkapäivää ei ole tiedossa. :-))
Mukavaa viikonlopun jatkoa!!
X sama
P.S. Juoko kukaan enää muuten ihan tavallista kahvinkeittimessä keitettyä kahvia, meillä nimittäin on aina juotu Juhlamokkaa, ollaanpa sitten asuttu Aasiassa tai nyt Varsovassa...

41 kommenttia:

  1. Upeita kuvia jälleen kerran - ja ihania kiellettyjä herkkuja - vaikka myönnän kyllä, että lomalla olen lipsunut aika sutjakkaasti;)
    Ja harmitus, kun en näihin sinun pop-uppeihisi pääse - olen muilla mailla vierahilla juuri tuolloin:(
    Tavallista suodatinkahvia täälläkin hörpitään - olen tykästynyt tummapaahtoiseen Juhlamokkaan;)
    Aurinkoa sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, monet kiitokset kommentistasi :-)) Lipsun joka kesä näiden Suomi-herkkujen kanssa...ihanaa lomaa muuten sinne sinulle!!
      Xx

      Poista
  2. Nyt taidan kerrankin ehtiä pop upiin!

    Tuota viiniä olen katsonut itsekin Alkossa, hauska etiketti.

    Kotona heitellään Nespressolla, mutta töihin palatessa juon taas tavallista suodatinkahviakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavaa jos tulet. Viinipullohan lähti matkaani paljon juuri tuon etiketin vuoksi, hauska hieman hedelmäinen viini ja edullinen. En tunne viinejä, joten aina Alkon myyjät auttavat minua valinnassa ja hauskin etiketti sitten lähtee mukaan :-))
      Xx

      Poista
  3. Hei! Kiva, etta jarjestat viela Pop Up'in, kerrankin olen Suomessa oikeaan aikaan!Yritan ehtia mukaan.
    Niin ja kahvista - mekin pakkaamme aina Suomen loman jalkeen paketit Juhla Mokkaa mukaan. Sita nautitaan sitten maailmalla sunnuntaisin ja kuunnellaan netin kautta kotimaisia radiokanavia :)

    Ihanaa aurinkoista viikonloppua! Nautitaan Suomen kesasta!
    Katariina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Katariina, olisipa mukava jos pääsisit mukaan. Jotenkin nostalgista; juodaan Juhlamokkaa ja kuunnellaan suomi-radiota maailmalla!!
      Mutta nyt nautitaan Suomen suvesta.
      Xx

      Poista
  4. Ihania kuvia taas! Onneksi jaksoit koneet kanssa taistella! Aurinkoisia Suomi-päiviä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, välillä kyllä oli ihan usko pettää ja ajattelin, että vien koneen takaisin liikkeeseen. Mukavaa viikonloppua sinne myös.
      Xx

      Poista
  5. Wow mitä herkkuja olette loihtineet. Katat aina niin kauniisti, että täällä kuvaruudun toisella puolella tulee heti mieli mennä syömään jotain herkkuja. Ompa kiva, kun järjestät vielä yhden Private sale tapahtuman - tosin meikäläinen jää taas ilman sitä herkkua, kun olen perheen kanssa silloin Savonlinnassa mökkeilemässä ja poimimassa mustikoita - nam nam. Onko sinulla Päivi vielä useita vuodetekstiilejä eri sävyissä jäljellä, jospa tilaisin sinulta postin välityksellä? Minulla olisi muuten asumiseen liittyvä kysymys sinulle - laitan erillisen viestin. Ihanaa viikonloppua, t Riitta

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Riitta, nauttikaa Savonlinnan mökkeilystä, juuri tulimme siltä suunnalta ja menestyksekästä mustikanpoimintaa sinne!
      Vuodevaatteita pitäisi olla kyllä vielä kaikissa väreissä, hiekka, vaalea harmaa, tumma harmaa (häivähdys purppuraa), sekä valkoinen. Postitan kyllä. Menenkin lukemaan mailisi.
      Xx

      Poista
  6. Herkullisen Ihania kuvia :)
    Kyllä juodaan tavallisella kahvinkeittimellä keitettyä kahvia ja nimenomaan Juhlamokkaa, aamut alkaa vahvalla kahvilla :)
    Aurinkoista viikonloppua!

    VastaaPoista
  7. Sinä osaat kyllä tuon kauniin esilleasettelun ja herkulliset kuvakulmat!

    Kahvia kahvinkeittimellä - kyllä. Olen ihastunut tätä nykyään tummapaahtoiseen juhla mokkaan. Tummapaahtoinen on vieläpä hitusen vatsaystävällisempään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, aika moni tuntuu siirtyneen tummapaahtoon, sepä mielenkiintoista, että se on vatsaystävällisempää, minunkin pitäisi siihen silloin siirtyä. Nyt mukissa on puolet maitoa ja puolet kahvia juuri tuon vatsaraukan johdosta.
      Xx

      Poista
  8. Ihania kesän herkkuja!
    Juu Juhlamokkaa meillä, ihan tavallista, aina! Ja kaikki kaverit ihmettelee.....ei maistu latet ja makukahvit....mutta espresso kyllä joskus ruoan jälkeen, erityisesti ulkomailla:)
    t. Leena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Leena, ravintoloissa ja kahviloissa tulee otettua Latte, mutta kotona juodaan tiuhaan ihan perus suomi-kahvia. :-))
      Xx

      Poista
  9. Voi miten harmillista kun on niin kaukana enkä pääse pop up tapahtumisi. Täältä Itä-Suomesta ei niin vaan tulla.Tytär asuu Kampissa mut hänkin on kesän Berliinissä joten yöpaikkaakaan ei nyt ole.Toki onhan hotellit. Olis vaan niin paljon helpompaa ostaa tuotteita kun voi niitä hypistellä. Mutta tosi ihanaa keramiikkaa ja tyynyliina ihana tuli kyl postissakin. Kiitos Päivi! Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja ymmärrän kyllä, ettei sieltä ihan noin vain tulla, minulla kun olisi pakettiauto, niin voisin ajella pitkin Suomea ja nukkua takapenkillä :D
      Mukavampihan niitä tuotteita olisi kyllä ihan luonnossa nähdä ja koskettaa ennen ostopäätöstä.
      Kiitos sinulle Maija.
      Xx

      Poista
  10. Olipa ihania herkkuja pöydässänne ja niin kaunis kattaus! Juhlamokkaa juodaan meidän perheessä ja nyt on herkuteltu tummapaahtoisella ja siihen on ostettu Pentikiltä maustekahvia jota laitetaan kahvin Juhlamokan sekaan.On muuten todella hyvää.Mieheni laittaa tämän kahvisekoituksen itse en ole oppinut tekemään niin hyvää sekoitussuhdetta.Kannattaa kokeilla on hyvä jälkiruokakahvi ja siihen tummaa suklaata tai ihana kakkupala.... Laitan kädet kyynärpäitä myöten ristiin,jotta pääsisin myyntitapahtumaasi.Oikein ihanaa viikonloppua sinulle ja perheellesi./Terveisin Helena

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Helena, hyvä vinkki tuo kahvisekoitus...toivottavasti pääsisit tulemaan viikonloppuna!
      Xx

      Poista
  11. Voi miten harmillista kun on niin kaukana enkä pääse pop up tapahtumisi. Täältä Itä-Suomesta ei niin vaan tulla.Tytär asuu Kampissa mut hänkin on kesän Berliinissä joten yöpaikkaakaan ei nyt ole.Toki onhan hotellit. Olis vaan niin paljon helpompaa ostaa tuotteita kun voi niitä hypistellä. Mutta tosi ihanaa keramiikkaa ja tyynyliina ihana tuli kyl postissakin. Kiitos Päivi! Maija

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei! Juu, se on kyllä harmi näiden etäisyyksiin kanssa, jarruttavat tätä menoa.
      Xx

      Poista
  12. Ja tosiaan unohdin sanoa että meillä juodaan vaan Juhlamokkaa, välillä tummaa ja välillä tavallista. Ja täällä mökillä jossa nytkin olen keitetään maailman parasta pannukahvia!

    VastaaPoista
  13. Kyllä nää älypuhelimet käteviä on mut näköjään heittää kommenttia useaan kertaan. .! Voi olla vika kyllä käyttäjässäkin!!

    VastaaPoista
  14. Hei! Ihanaa että vielä yksi pop up, nyt toivottavasti pääsen paikalle! Onkohan pop upissa vielä tarjolla niitä ihania puisia lusikoita yms.
    T: Kaisa L

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kaisa, saattaapa ihan jokunen lusikka olla, aika vähiin menivät. Tervetuloa paikalle!!
      Xx

      Poista
  15. Hei Päivi!
    Joko se on kesä siinä mallissa, että olette jo takaisin lähdössä? Apua, tää kesä on taas mennyt niin sukkelaan. Ei ole tullut paljon blogejakaan seurailtua nyt kesällä. Oletko vielä tulossa Kotkan suuntaan? Toi POP UP viikonloppukin on taas niin, että joko olen töissä oikeesti tai Ruukissa... lauantaina ehkä voisi onnistua... pieni mahdollisuus.

    t. Kirsi från Pyttis

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Kirsi, kesä kuluu nopeammin kuin haluaisin...niiiiin APUA...vielä tässä on kuitenkin aikaa eli 11.8. kassit on pakattu ja lento takaisin Varsovaan. En valitettavasti enää tule Kotkaan ja ehdinkin siellä käymään juhannuksena ja sitten läpikulkumatkalla Etelä-Karjalaan.
      Tule ihmeessä jonkun ystäväsi kanssa jos vain ehdit lauantaina, olisi todella mukavaa.
      XX

      Poista
  16. Kauniita kuvia taas kerran :) Voikun tällä kertaa pääsisin ostoksille PopUppiin!!

    VastaaPoista
  17. Ihanat tunnelmalliset kuvat. Ihan vesi herahti kielelle noita herkkukuvia katsellessa. Meillä juodaan vain "tavis" kahvia, siis perinteitä Juhla mokkaa keittimellä keitettyä. Ei ole kaikenlaiset capsolo-jutut uponneet meikäläiseen :)
    Tiedän tuon tunteen uuden koneen kanssa temppuilusta. Ostin viikko sitten uuden läppärin ja nimenomaan Windows 8:lla toimivan. Aikamoista säätöä ennenkuin kunnolla oppii käyttämään. Onneksi vanha koneeni on tässä rinnallla vielä toiminnassa joten sillä vielä olen päivitellyt omaa blogiani. Mukavaa helteistä viikonloppua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei ja kiitos kommentistasi.
      Eiköhän tässä pikkuhiljaa opita nämä uudet ohjelmat... :-))
      XX

      Poista
  18. Kiitos ihanista kuvista. Kiva idea laittaa jälkkäri "purkkeihin", juu JuhlaMokkaa sen olla pitää,minäkin ihastunut Tummapaahtoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Eliza ja kiitos kommentistasi, purkit ovat minusta hauska juttu myös suolaisten tarjoiluun, niihin voi laittaa myös avokado-tahnat, sillikimarat jne.
      Täytynee kokeilla tummapaahtoa :-))
      XX

      Poista
  19. Hei Päivi!
    Monet kiitokset vielä aiemmin tilaamistani keramiikasta ja puutuotteista, ne ovat olleet käytössä päivittäin!
    Olisin kysellyt, että onko sinulla vielä myynnissä kuviollisia koristetyynyliinoja? ovatko ne 40x40 vai 50x50cm, lisäksi hintaa tiedustelisin? Ja entäpä nuo -50% tuotteet, mitä niihin kuuluu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, mukava kuulla, että olet tykännyt keramiikasta. Niitä on jäljellä joitakin hajatuotteita, mutta kulhoja löytyy eniten. Niiden lähettäminen on minulle kuitenkin ongelmallista, koska minulla ei ole pakkauslaatikoita tai kuplamuovia ja saattavat mennä lähetyksessä rikki. Pellava koristetyynynpäälliset ovat juuri nuo mainitsemasi koot ja hinta pienemmille on 15€ ja suuremmille 19€.
      XX

      Poista
    2. Kiitos vastauksesta! Laitan sinulle sähköpostia päivän aikana :)

      Poista
  20. Kalenteriin merkintä laitettu! Perjantaiksi tähdätään, lauantaina on hääjuhlaa :)

    VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...