sunnuntai 23. syyskuuta 2012

FAMILY ALBUM...

SISTER & BROTHER

SISTER & BROTHER

MOTHER & SON

MOTHER & SON
MY DARLING

SISTER & BROTHER

SISTER & BROTHER

MOTHER & DAUGHTER

13 kommenttia:

 1. Ihania, elämänmakuisia kuvia. Olet ilmeisesti saanut ensimmäiset lapsesi aika nuorena?? Kuvista suosikkini on poikasi makaamassa vedessä värikkäät uimahousut jalassa.

  VastaaPoista
 2. Hei ja kiitos kommentistasi, tila blogistani loppui yhtäkkiä, enkä saanut edes tekstiä lisättyä, nyyyhhh. Kyllä, ensimmäisen lapseni tein nuorena ja sen jälkeen lähdin vasta opiskelemaan ja opiskelun jälkeen hakeuduin töihin, joten aikaa kului useampi vuosi ennenkuin toinen lapseni, tyttäreni syntyi.
  Tiedätkö, tuo samainen kuva meidän (nyt 16v.) pojasta vedessä on myös minun lempparini. :)
  XX

  VastaaPoista
 3. Oi, miten ilahduin näistä kuvista! En edes tiedä miksi...olivat niin poikkeuksellisia tavanomaisten sisustuskuvien joukossa...Kuvista loistaa ihana sisarusrakkaus ja onni! :) Blogisi tuli jotenkin "ihmisläheisemmäksi" :)

  VastaaPoista
 4. Ihania, elämänmakuisia kuvia. Olet ilmeisesti saanut ensimmäiset lapsesi aika nuorena?? Kuvista suosikkini on poikasi makaamassa vedessä värikkäät uimahousut jalassa.

  VastaaPoista
 5. Voih, sun *pienokaiset* :) Ihanat kuvat! Mikossa ja Aleksissa on paljon samaa näköä ;) Ja Aino-Kaisa on ihan kuin siä nuorempana ;) Ja kaikki niin suloisia !

  Kirsi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei?? Onko siellä Kirsi...Kirsi oletko se sinä? Ihan totta, ihanaa, jos tiedät miltä näytin nuorena niin sitten olet Kirsi, lukioajan ystäväni, eikö vain. Kiitos kommentistasi!!
   XX

   Poista
  2. Olen olen :D Kirsi olen! Olen kommentoinut aikaisemmminkin ja silloinkin olen ollut Kirsi :D (onkohan täällä ollut joku muukin Kirsi? en ole huomannut)

   terveisiä Pyhtäältä :)

   Poista
  3. Kirsi, aikaisemmin ajattelin sinun vain olevan minulle tuntematon Kirsi, mutta nyt kun laitoit kommenttiin, että Aino-Kaisa on kuin minä nuorempana niin jopas lamppu syttyi minullakin! Ihanaa viikonjatkoa sinne Pyhtäälle!
   XX Päivi

   Poista
 6. Voiiiiii <3 ihanat kuvat...muistan kaikki nuo kuvaushetket ja päivät!!! Tuli niin ikävä <3

  VastaaPoista
 7. Miten ihana sisar-rakkaus kuvista välittyykään... ihanat kuvat!!! <3

  VastaaPoista

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...